Кристијан Шмит потпуно изгубио контролу на конференцији за новинаре: Доста ми је!

Људи, нисам дошао да седим и стојим овде, ја бринем за ову државу. Постајем јако љут јер сви овде криве све друге и увек је неко други крив, рекао Шмит

Кристијан Шмит (Фото: Кликс)

Такозвани високи представник у БиХ Кристијан Шмит данас је током посете Горажду разговарао и са новинарима о изменама Изборног закона и деблокади Федерације БиХ, и том приликом врло жустро говорио, љут због, како је рекао, нерада политичара, играња политичких игара и пребацивања одговорности с једних на друге.

На питање новинара о томе због чега се није фокусирао и на права Осталих приликом састављања измена, Шмит је реаговао врло отворено и бурно.

„Глупост, потпуна глупост. Људи, нисам дошао да седим и стојим овде, ја бринем за ову државу. Ово је град у којем су људи губили животе и ми (ОХР) нисмо овде да играмо политичке игре. Политичари их играју и мени је више доста тога. Жао ми је што сам гласан, али преко главе ми је инсинуација које су нетачне“, рекао је Шмит, преноси портал Кликс.

Он је нагласио да је у БиХ дошао с добром намером, а да су политичари ти који све виде као монету за поткусуривање и да саботирају деблокирање државе.

„Петнаест година политичари у овој земљи нису у стању да се договоре о Изборном закону, питајте њих зашто то није промењено. Постајем јако љут јер сви овде криве све друге и увек је неко други крив“, рекао је Шмит.

Он је поновио да је крајње време да политичари седну и почну да раде и да неће прихватити стална кривљења њега да доводи у питање територијални интегритет државе или Остале у БиХ.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 17. 8. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: ,

4 replies

 1. КУвали сте, кусајте.Бог вам дао дугу и здраву руску зиму.

  19
 2. Непоштовани хер Шмите, прочитајте „Јазавца пред судом“!
  Ако га не разумете, нек вам га неки Србин протумачи.
  Можда вам тада буде јасније зашто треба што пре да одете из БиХ и да се НИКАД не вратите!
  Немци, као злочиначки народ, последњи су који имају право да било ком другом народу, Србима поготово!, буде судија!

  24
 3. И нама те је одавно већ пун куфер.

  16
 4. Доживљај би био потпунији да се користио матерњим језиком (или барем латинским). Овако више подсећа на инспектора Клузоа.

  Које год брчиће да му доцрташ (водоравне, таласасте или усправне) – нема грешке, г-дин Такозвани је класичан стереотип, такорећи права мустра!

  Форверц, Штурм!
  Пардон, Шмит. Форверц, Шмит.

Оставите коментар