Немачка полиција ухапсила Фахрудина Кахровића: Алах му рекао да нападне путнике у „Ластином“ аутобусу

Нико није повређен током талачке кризе и акције полиције, наводе немачки медији

Фото: Bild/Снимак екрана

Талачка криза одиграла се у аутобусу у Немачкој, на аутопуту А9 између Хиполштајна и Грединга. Нападнут је аутобус аутопревозника „Ласта“ из Србије. Интервенцијом специјалних полицијских снага драма је окончана, а нападач је ухапшен.

На међународној аутобуској линији Дортмунд-Београд српског превозника „Ласта“ дошло је до напада на путнике и возаче.

Један путник, који је ушао у аутобус у Франкфурту, а који се, како Танјуг сазнаје, зове Фахрудин Кахровић, физички је насрнуо на друга два путника.

Он је убрзо савладан од стране возача и других путника, али је остао у аутобусу са возачима, док су путници успели да напусте аутобус.

Возачи тврде да је Кахровић рекао да је добио поруку од Алаха да мора да нападне путнике, јер ће у супротном он бити нападнут.

Немачка полиција је у сарадњи са Безбедносно информативном агенцијом била у контакту са једним од возача, који су били затворени у аутобусу са нападачем.

После акције тима за преговоре немачке полиције, уследила је интервенција специјалних полицијских снага које су ухапсиле нападача, објавили су немачки медији.

Нико није повређен током талачке кризе и акције полиције, наводе немачки медији.

Аутобус се кретао за Минхен.

Немачки „Билд“ објавио је да се су се пре хапшења чуле три детонације, а полицијски хеликоптер је надлетао место инцидента.

Саобраћај на ауто-путу А9 био је у потпуности затворен за време талачке кризе и полицијске акције.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Спутњик, 21. 9. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: ,

1 reply

  1. Ништа лакше него, на основу карактеристике коју Гугл прави о нама, одабрати чудака за терористичке акције, а онда га преко интернета филовати ставовима,. тако да мисли да су његови. Могу и да му се организују „дискусије“ у којима ће он бити једини прави дискутант, да му други „дискутанти“ дотуре уџбенике и на крају крајева и наоружање. А специјалне службе ће да му омогуће да изврши злочин, јер све је ово на крају крајева – државни посао.

Оставите коментар