Блиц: Мештани Рудне Главе нестрпљиво чекају да председник Вучић дође на вакцинацију

То је за наше село велика част, Вучић је народски човек, зато и долази баш овде да прими вакцину, каже Милица Јовановић из Рудне Главе

Председник Србије Александар Вучић (Фото: Ројтерс/G. Funtes)

Рудна Глава, некада развијени центар најранијег рударства бакра у југоисточној Европи, а данас мало насеље у општини Мајданпек, идуће недеље би могла да дочека председника Александра Вучића.

Председник је приликом обележавања почетка радова на деоници пута Нови Београд – Сурчин најавио да ће у уторак отпутовати у Рудну Главу и тамо примити вакцину.

„Ако стигну дозе, први део кинеских вакцина, како би требало, онда у уторак одох у Рудну Главу у Мајданпек да се вакцинишем, да престану да ме лажно проглашавају антиваксером“, истакао је тада Вучић.

Мештани Рудне Главе су почаствовани што ће их Вучић посетити и што је баш њихово место изабрао да се вакцинише.

Мештани Рудне Главе чекајући Председника (Извор: Снимак екрана/N1)

„То је за наше село велика част, Вучић је народски човек, зато и долази баш овде да прими вакцину. Наше је село много лепо и сигурно ће бити дивно дочекан. Ја сам се и сама вакцинисала. Никада нисам посумњала да је вакцина лоша, како неки кажу, то су све будалаштине“, рекла је мештанка Рудне Главе Милица Јовановић.

Из месне заједнице Рудна Глава су рекли да је у њиховом месту ситуација са корона вирусом солидна и да се један од пунктова за вакцинацију налази у њиховом месту.

„У суботу је било 12 новооболелих од корона вируса. Доста људи је код нас у селу вакцинисано“, рекли су у месној канцеларији Рудна Глава.

Опрема: Стање ствари

(Блиц/Вечерње новости, 1. 4. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vakcinisao se protiv virusa korona u Zdravstenoj stanici Doma zdravlja “Dr Veroljub Cakić” Majdanpek.

    ‘Ајде сада разлаз, Прецедник вас је зезнуо!

    4
    4

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading