Александар Вучић: Добро сам, кад будем лоше обавестићу јавност

Не иде гром у коприве, рекао председник Србије одговарајући на питање поводом коментара да га неколико дана нема у јавности

Александар Вучић (Фото: М. Спасојевић)

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је његово здравствено стање добро и да ће јавност обавестити ако се то промени, као што је и раније чинио.

„Не иде гром у коприве”, рекао је Вучић за тв Пинк, одговарајући на питање поводом коментара да га неколико дана нема у јавности.

Вучић је како каже, душебрижницима поручио да је, као што могу да виде, на тераси Председништва и да ради као што је радио.

„Када будем лоше, јавност ћу о томе да обавестим, као што сам и радио”, рекао је Вучић, јавља Танјуг.

Он је приметио да се већ 12. пут прича да ће да умре од ковида.

„Иако имам других здравствених проблема још нисам умро, још се не дам”, нашалио се и истакао да неће дозволити да се било ко игра са миром и стабилности у Србији.

„Могу да разумем што је повишена политичка температура, али не и да неко угрожава све што смо радили и урадили протеклих година”, указао је председник.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 1. 7. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: ,

3 replies

 1. Сердаре, узми маску и дођи у неку ковид амбуланту. Наравно, ненајављено. Не пада ти на памет зато што си обичан миш. С друге стране, тачно знаш размере свог лагања и несклада између живота и онога што причаш. ***** **** *** **** *** *** **** ******** У ствари, несносан си.

 2. Прољеће пролази крај мене

  Топли јужни вјетрови
  Мрсе косе шире заразе
  А моје ноге оловне
  А моје руке ледене
  Прољеће пролази крај мене

  Неке нове дјевојке
  Машу ми смјеше се
  А моје мисли оловне
  А моје усне ледене
  Прољеће пролази крај мене

  Чудне ватре у срцу
  Чежњом горе грију ме
  А моје очи оловне
  А моја крв леди се
  Прољеће пролази крај мене

  Момчило

 3. Баш ме је занимало како си ти.Нисам могао да спавам ових пар ноћи. Нисам навикао на мир, ссве ми одзвањао твој предивни глас. Шта ти је навика.

Оставите коментар