Војислав Тодоровић: Како су немачке хуманитарце напали српски четници или Сви ће „Соколови“…

Не знам да ли су „Соколови“ имали нешто од традиционалне иконографије на себи, али то вам је тако у Србији, Швапчићи

„Четници нападају“ (Извор: Снимак екрана/N1)

Умро сам од смеха. Немачки хуманитарци протерани из Србије јер су изазвали инцидент у околини Шида. Као, вратили се по неке ствари које су мигранти заборавили у прихватном центру, где су их, наводно, напали четници који су у ауту имали „гусарску заставу“ и „традиционално изгледајуће капе“. (Све ово пренела НАТО1 телевизија.) А судија за прекршаје у Сремској Митровици им, онда, одвалио казну, јер су ометали удружење „Соколови“, ангажовано да рашчисти терен. Ахахаххаххахах!

Не знам да ли су „Соколови“ имали нешто од традиционалне иконографије на себи, али то вам је тако у Србији, Швапчићи. Get used to it. То је као кад бих ја дошао у Немачку и видео ваше редаре, или пандуре са ознаком оне црне орлушине и утроњао се да ме напада Гестапо. Или, на пример, чујем вашу химну „Дојчланд ибер алес“ и почнем да паничим да је то Хитлерова химна.

Наравно, вероватно би младим Германима било блискије да су „Соколови“ носили штрумпф-капе у дугиним бојама и да су уместо ждрања пљеџа за ужину грицкали шаргарепе, али, ето, кво вадис, тако је како је.

„Нападнути“ немачки хуманитарци (Извор: Снимак екрана/N1)

И рекоше још Швапчићи како су их четници изгурали и потом полили бензином те крпе што су их мигранти побацали, па их спалили! Wow! Па нису спаљивали слике и књиге као Хитлер, нису спалили вашу Народну библиотеку, као ви нашу, већ потенцијално инфективне дроњке.

На крају, подсетио бих вас, Немци, да држите под окупацијом део наше територије, а ми вас ипак пуштамо да вршљате и хуманитаришете по Србијици, док истовремено, ваши штићеници, Шиптари не дозвољавају хуманитарцу Арноу Гујону да уђе на Косово и Метохију, где Срби живе у енклавама као Индијанци.

А за ово што сте по свом сајту објашњавали да су четници формација која је у Другом светском рату побила 50.000 Хрвата и Муслимана и то причате на подручју Шида где је харао усташки геноцид над Србима, да сам којим случајем судија из Сремске Митровице, ову казну протеривања на шест месеци, продужио бих вам на – заувек.

Раус!

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Војислава Тодоровића)Categories: Преносимо

Tags: , ,

3 replies

  1. Ma bravo, dosta više maltretiranja sa svih strana, prešli su sve granice.
    Za sve smo krivi,tamo, ovde svude. Marš više.

  2. Sudija je sudio po zakonu a zakon se ima poštovati ! Mi smo pravna država ! Neka vide švabe da još ima Srba, da još ima srpskih “ humanitaraca “ koji se oblače drugačije, nose kapice i duge bradice🥰 Ti stranci, koji se predstavljaju kao brižnici za migrantsku populaciju su špijuni i treba ih proterati. Neka vode ***** sa sobom a ne da im kuvaju , kao Srbi ih loše hrane, pa migranti bolje žive u Šidu nego studenti u domovima.
    Sve pohvale organizatorima za čišćenje Grafosrema i naravno za četnike!

  3. Nisam najbolje razumeo ove okupiranu zemlju,jel to misli na srbsku dalmaciju,krajinu.uzecemo mi to njihovim vazalima,to je nase.

Оставите коментар