Кабловски оператер „Пошта НЕТ“ без Н1 и Спорт клуба

Корисници Пошта НЕТ телевизијског пакета неће моћи да гледају канале Н1 и Спорт клуба због истека уговора о дистрибуцији

Јунајтед Медиа (Фото: Н1)

Корисници кабловског оператера Пошта НЕТ од данас не могу да гледају канале Јунајтед Медиа јер је уговор о дистрибуцији истекао, а руководство те компаније није било заинтересовано за продужење, саопштила је Јунајтед Медиа.

„Како је вишегодишњи уговор о дистрибуцији истекао, Пошта НЕТ није показало интересовање за продужење уговора те су корисници од данас остали без сигнала на каналима Н1, Спорт Клуб 1-6, Пикабу, Вавум, Синеманија, Лов и риболов и Гранд“, наводи се у саопштењу.

„Изузетно нам је жао што се вишегодишња сарадња са овим оператером завршила и што су њихови корисници остали ускраћени за наше канале. Сви наши покушаји да са надлежнима у овој компанији разговарамо о наставку сарадње и продужењу уговора били су безуспешни. Нажалост, у оваквој ситуацији испаштају гледаоци који од данас неће бити у могућности да гледају спортске канале Спорт клуб као и информативни програм Н1 телевизије“, додају у овој компанији.

Сви заинтересовани су у могућности да канале Јунајтед Медиа потраже код другог кабловског оператера или нас прате преко ЕОН апликације, наводи се у саопштењу.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 1. 12. 2019)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading