Милош Ковић: Стани Вучићу, није Косово твоје па да га ти решаваш

Дошли смо у ситуацију да држава која је наша више није наша и ради против нас, рекао је Ковић

Милош Ковић (Извор: Јутјуб)

О томе какве све последице носи борба против велеиздајнничког режима, како спречити одрицање Србије од Косова и Метохије, зашто се српска историографија продаје за евре и доларе, те како у Србији помирити идеолошке крајности, у новој РасПравди говорио је професор историје Милош Ковић.

Ковић је упозорио да су сву велики медији под контролом режима или западних компанија који цензуришу чак и саопштења СПЦ на тему Косова и Метохије.

– Дошли смо у ситуацију да држава која је наша више није наша и ради против нас  – рекао је Ковић.

Ковић је коментарисао нападе режимских медија и самог Александра Вучића на потписника Апела за Косово и Метохију, митрополита Амфилохија али и друге иницијативе које се противе признању независности јужне српске покрајине.

Koментаришући резултате анкета по којима се већина Срба противи признању независности Косова и залаже за оружану одбрану ако Срби у покрајини буду угрожени, Ковић објашњава да је, упркос свим медијским и другим манипулацијама, већина Срба и даље живи у Косовском завету.

Миодраг Зарковић и Милош Ковић (Извор: Јутјуб)

Он је објаснио да СНС добија изборе финансијским механизмима и влада на страху људи да ће изгубити посао ако се не гласају за ту странку.

– Они држе кесу, држе батину, људи се боје, ово је систем страха – рекао је он.

Он се успротивио намери Александра Вучића да направи коначни договор са Шиптарима око Косова јер он у овом тренутку не може бити позитиван за Србију. Као и већина грађана Србије, и Ковић подржава идеју замрзавања конфликта.

Он је председнику Србији поручио да Косово није лично његово па да га он реши.

Аутор и водитељ: Миодраг Зарковић



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading