Немања З. Стефановић: Да ли је почео наређени напад на Српску православну цркву?

Покорни слуга АВ до 18. фебруара 2018, када би требало да Амери и њихови савезници у Приштини свечано обележе 10-огодишњицу проглашења прве НАТО државе, мора да умртви српски народ и створи такву климу у којој ће његово признање шиптарске „државе“ бити дочекано са радошћу. Како је СПЦ највећи противник признања отимања сопственог дела државног тела, у одајама поменутог покорног слуге припремљени су планови којима ће се сваки могући отпор из Српска православне цркве унапред предупредити

Извор: Telegraf.rs

Када је ономад, по повратку из Америке, покорни слуга који се представља као председник Србије (у наставку текста скраћено: АВ) наговестио такозвани унутрашњи дијалог о Косову (не изговоривши и оно „и Метохији“), боље упућени у његову политикантску реторику знали су да је на реду извршавање још једне заповести којој време само што није истекло. Наиме, 18. фебруара 2018. требало би да Амери и њихови савезници у Приштини свечано обележе 10-огодишњицу проглашења прве НАТО државе. Славље ће бити велико само ако Србија, од које је 1999. године отета та њена покрајина, призна ту творевину. Славље може бити и потпуно ако би поменути поменути покорни слуга АВ био на истакнутом месту у свечаној ложи поред домаћина Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија!

Покорни слуга АВ, који више воли да га уместо „Вучићу педеру“ ословљавају са  „господару Вучићу“, до тада мора да умртви српски народ и створи такву климу у којој ће његово признање шиптарске „државе“ бити дочекано са радошћу јер су схватили да их је тим чином у име будућих поколења ослободио великог историјског терета!

Косово и Метохија су српска хоризонтала а Косовски завет вертикала, обе линије су зачете у крилу Српске православне цркве која их готово миленијум држи и чува.

Управо та институција српског народа је највећи противник признања отимања сопственог дела државног тела. Стога су у одајама поменутог покорног слуге припремљени планови којима ће се сваки могући отпор из Српска православне цркве унапред предупредити. Један од послова биће компромитација у медијима у којој ће вешто спакованим садржајима народу огадити свештенство и владике до те мере да ће у догледно време бројни храмови бити затворени јер ће само изузетни улазити у њих.

Знајући да је духовност знатног дела српског народа током последњих деценија у опадању, није тешко припремити програм обраде кроз опробане методе индоктринације. У новинама, на радио и телевизијским станицама уобичајено је много дезинформација намењених обичним читаоцима и гледаоцима који све то прихватају као истину. Чињеница да се власници већине медија у Србији налазе у дубокој илегали у другим државама, указује на то да се и садржаји тамо и креирају а са уредницима у Београду се спроводе најчешће по амбасадама.

Нарцисоидно-аутократска психа поменутог послушног слуге АВ исказује се кроз мелодраматске испразне монологе пред организованом партијском публиком што су је довели апаратчици које карактерише дилетантизам, неквалификованост и корупција. Али и беспоговорна послушност вођи. Вођи, који је умислио да је нови Месија који треба да српски народ одведе у Нови Јерусалим (Брисел)!

Да би тај народ најпре хипнотисао и довео у стање транса, вођа користи савремене медије. У таквом стању народ ће лако прихватити нове истине о прошлости које су основа уласка у светлу будућност. У том контексту треба решити проблем утицаја Српске православне цркве на народ и приволети га да слуша вођу.

Према поверљивим изјавама неколицине Срба припадника високих обавештајних структура (којима диригују Британци), пројекат је започео интернет сајт Telegraf.rs, наставили (гомила папира под насловом) „Srpski telegraf“ и неки интернет портали, можемо да очекујемо продужетак на телевизијским програмима „Pink“ и „Happy“ на којима се вођа одомаћио и себе приказује као Исуса Христа. При том је заборавио да Христос није тражио идолопоклонике нити боловао од прејаких емотивних нестабилности у разговорима са следбеницима и диктаторске параноје у односу на апостоле.

Извор: Republika.rs, портал Srpskog Telegrafa

Први текст на поменутом сајту говори о догађају који се збио у парохијском дому Храма Светога Саве на Врачару пре две године а чији детаљи никада нису јавно нису обзнањени. Под изговором да штите патријарха, наручиоци и потписници текста нападају целокупно свештенство оптужујући их за велика недела.

Нимало случајно није изабран баш Храм Светога Саве! Наручиоци пројекта добро знају шта Свети Сава значи за Српство. Ружењем тог храма припрема се ружење Српске православне цркве, институције која је против послушног вође у извршавању издаје српске и хоризонтале и вертикале.

Да би лакше прихватили претходне закључке, желим да наведем неколико лако проверљивих чињеница: реакција на први текст на поменутом сајту за два дана је написано око 300 коментара, од којих је само четири-пет ћириличних. Осим у пет-шест реакција, у свим осталим је општи напад на свештенство и на саму Српску православну цркву. Само је један коментатор упозорио да се овим текстом указује да се „нешто чудно иза брда ваља“! Пажљивим читањем више коментара лако се уочава коришћење истих речи и смисла што наводи на закључак да су припадници партијске војске ботова добили задатак да љубав према вољеном вођи покажу на тастатури!!!

На крају остаје питање: Како на све ово реагује врх Српске православне цркве? Ћуте, као и обично. Народ, као народ! И он ћути читајући писмо умировљеног епископа Атанасија Јевтића у коме је, поред осталог, наглашено: „Да ли Ви помишљате да у овој до сада најкритичнијој ситуацији сазовете и одржите Свети архијерејски сабор у Београдској или Пећкој патријаршији, да видите на лицу места мишљење и став српских архијереја и обратите се јадном, Вучићевом демагогијом обманутом народу.“

Овим речима требало би додати само још упозорење архијерејима да би требало да се припреме за оно што се назире да ће ускоро доћи!Categories: Судбина као политика

Tags: , , ,

Оставите коментар