Борис Мјачин: Украјински покушај заузимања нуклеарне електране у Запорожју – епски неуспех МИ6

Дајте оставке и пишите своје дебилне шпијунске романе. Ово је апсолутна срамота. Апсолутна!

Украјински покушај заузимања нуклеарне електране у Запорожју треба сматрати епским неуспехом МИ6. Очигледно је да су иза ове сумњиве авантуре стајале британске обавештајне службе, јер је дан раније, из неког разлога, дошао Џонсон који је напустио свој положај, и који у Кијеву није имао баш никаквог посла. Питање је: зашто? Па зато што би – да је авантура успела – жута британска штампа (не-жута штампа је одавно нестала, верујте ми као редовном читаоцу) сутра ујутру брујала о изузетном успеху модерних џемсбондова, који су у Великој игри поново надмудрили руске варваре.

А Борисјук би био представљен као изванредни организатор специјалних шпијунских операција, чиме би се сачувао његов углед и могућност да се врати на власт после 1. октобра, кад Велику Британију потресе већ планирани „протест неплатиша“.

Министарство одбране Русије: Кијев ангажовао посебно одабране новинаре из Украјине, САД и Енглеске да извештавају о покушају заузимања нуклеарне електране Запорожје

Смирите се, господо. Ви сте већ све сјебали. Сјебали сте Индију 1947, а сад и Украјину. Све што ви можете да урадите јесте да измишљате сценарије за холивудске филмове и глупирате се јевтиним фантазијама о некаквим Кингсменима. Ви сте жалосни потомци заиста изузетних британских обавештајаца 18. века. Руси су знали све о вашој авантури још у фази планирања. А кад је украјински транспорт са вашим прокси падобранцима стигао на средину резервоара Каховка, Руси су се само насмејали и послали овај транспорт дњепарским најадама.

Не знам тачне детаље, али је очигледна ствар да су очекивали ово искрцавање, па вас чак и унапред упозорили. Конашенков је рекао: знамо да је у плану провокација на подручју електране. Нисте га слушали.

Борис Мјачин: ЛАЖИ О ПАКТУ МОЛОТОВ-РИБЕНТРОП

Побогу, дајте оставке и пишите своје дебилне шпијунске романе. Ово је апсолутна срамота. Апсолутна.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Телеграм канал Б. Мјачина; превео Ж. Никчевић)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

8 replies

  1. Danima je trajalo “najavljivanja” Ukro-ofanziva.
    Danima SVE takozvane glavne medijske kuće u takozvanoj EU , Maloj Engleskoj i Razjedinjenim Konfederalnim Državicama zemlje zvane J.b.m te Kolumbo što je otkri su
    ponavljale jednu te istu priču.
    Ukro-ofanziva je počela.
    Ukro-ofanziva daje rezultate.
    Ukro-ofanziva se zahuktava.
    Ukro-ofanziva se širi.
    Ukro-ofanziva samo što nije stigla do KRIMA.

    I odjednom MUK.
    Tišina. Nema vesti o Ukro-ofanzivi.
    Nema vesti o Nuklearnoj centrali.
    Nema vesti o takozvanoj “međunarodnoj komisiji za nuklearne elektrane”.
    Nema vesti.
    Nema događaja.
    Nema ofanziva.
    Nema atoma.

    Kratko i jasno.
    BBC je bio, ostao i biće:

    British Bull Chit.
    Production.

    CNN je bio, ostao i biće:
    Fabrika laži.

    Ostali “podizvođači” TV radova samo ponavljaju šta ovo dvoje učenika profesora
    Jozefa Gebelsa govore ili ne govore.

    I BBC i CNN su “dobro” savladali oba pravila profesora Jozefa Gebelsa.

    Prvo.
    Non-stop ponavljaj LAŽ.

    Drugo.
    Ne govori NIŠTA o onome što ti NE koristi.

    Rezultat prvog je:
    LAŽ je ISTINA. Postala stalnim ponavljanjem.

    Rezultat drugog je:
    ISTINA ne POSTOJI. Jer mi ne govorimo o njoj.

    Sve OVO i OVAKO su da se NE zaboravi od
    1991 godine radile OBE TV kuće u svojim
    DIREKTNIM izveštavanjima iz glavnog grada
    Fildžan Džamahirije zvanog Saraj Han.

    Za CNN je LAGALA 24 časa Kristijan Amanpur.

    Za BBC je LAGALA 24 časa Samanta Pauer.

    Kristijan Amanpur je “glavna” u CNN-u .

    Samanta Pauer je bila USA Ambasadorka u savetu bezbednosti UN.

    Dvoglava glava lažne Aždaje koja je “bljuvala”
    lažnu vatru o Srbima od 1991 godine.

    Potpuno ISTA situacija kao i kada su takozvane snage Alije Balije krenule u Balija-ofanzivu da “slome” obruč oko Saraj Hana i da
    “oslobode” od Ćetnika Saraj Han.

    Danima je trajalo na CCN i BBS ta “ofanziva”.
    Danima.
    Oni će.
    Oni ćemo.
    Oni ćete.
    Samo još što nisu .

    I onda MUK.
    Tišina.
    Nema vesti o takozvanoj ofanzivi.
    Nema Kristine.
    Nema Samantice.
    Ćute. Iliti što bi lijabe rekle:
    Šute.

    Četnici ih poslali nazad.
    Što u bolnicu što na Ahiret.
    Ahiret je u prevodu:
    Na nebo.

    Isto je i sa Ukrima.
    Isto.
    Ista TV.
    Ista LAŽ.

    Naravoučenije.
    Na Zapadu ništa NOVO.

    24
    3
  2. Не брини, покушаће поново. Они и њихови ментори овакве акције користе и за “чешљање” СБУ од ваших кртица. По некима, комплекс НЕ су припадници армије Рф наводно давно минирали, за очекивати је можда да у неком тренутку и пукне, али Москва оклева јер очекује да у том тренутку пукне и нека НЕ на територији Рф. Тај “рад” је виђен досад већ више пута из простог разлога јер су се на различитим странама нашли људи истог генетског кода и менталног склопа који по различитим стварима исто резонују, или по оној нашој “Ко ти ископа око? Брат. Зато је тако дубоко.” Због тога је овај рат трагедија. А Путин је крив јер је изазвао братоубилачки рат међу православнима да душмани сеире над нашом несрећом. И ту никаква оправдања Кремља не пролазе.

    4
    42
  3. Путин је крив зато што је жив, као и Срби. ПС. Путин и Руси то знају. Ми полако учимо, даће Бог. 🥰

    38
    1
  4. Цењено, поштовани @морава.
    ЦИА, Орбану не верује, паре ће се делити у Братислави, за сада.
    Надају се да малко дужи пут, неће спречити свесно, савесне да их прихвате.

    8
    1
  5. Шта да вам кажем драги коментатори, ко како мислио и радио, тако му Бог помогао. Ја у овим дешавањима на истоку сем велике несреће ништа друго не видим.

    5
    16
  6. ,, Нема веће љубави од оне када неко положи живот свој за ближњег свога.,, говори Господ. Ми који желимо да живимо тако, на личном плану се трудимо да трпимо увреде, насиље, прогоне…. На колективном плану као народ или заједница народа (хришћанског опредељења) бранимо опстанак. ПС.,, Милосрдни анђео,, као и,, Мајдан,, су из исте кухиње назови хришћана, лажних хришћана или антихриста.

    18
  7. Јасно је да су опције за Украјину и њихове господаре рата веома скромне јер је најквалитенији (најборбенији) састав ВСУ и СБУ ликвидиран. Ови десантници су најбоље што су могли скупити и сада имају кадровску „рупу“ која је све већа како се покушаји множе. Тек ће имати проблем с јесени и ове зиме јер се концентрација војника на инфрацрвеним сензорима БПЛА одмах уочи када је хладно јер је контраст повелики .
    А пошто „донатори“ знају за слабости ВСУ и СБУ и инфрацрвене сензоре које Русија има на сателитима, БПЛА, на извиђачким позицијама, … јасно им је да је даље слање оружја Украјини пропала ствар јер ће бити уништавано још у транспорту.
    Изгледа да је на бојиште стигло стотине ако не и хиљаде БПЛА са инфрацрвеним сензорима. Рат је и нема шале са прикуљањем војнообавштајних информација.
    Замислите ведар зимски дан са минус 20 целзијуса. Идеална ситуација да се осмотри бојиште и да се за кратко време ликвидирају тачке отпора. Ко се са стране ВСУ или СБУ преда савезничким снагама до средине јесени или почетка зиме преживеће. Остали …
    Оно оружје које западни донатори пошаљу до краја септембра можда и могу да маскирају али после тога нема шансе. Како неки Руси кажу прави рат тек почиње јер Украјина нема средства да им парира..

    7
    1
  8. Посматрач из бирцуза Али у Херсону окупационе власти одложиле одржавање референдума о припајању Рф на неодређено време, што значи, шта? 😏 И не заборавите, рат је “двосмерна улица” што се тиче погинулих у борбеним дејствима. Најспремнији део инвазионих снага армије Рф је нестао на “кијевском правцу”, а за њима је ишла Росгвардија, нижеразредна борбена формација еквивалента нашој жандармерији и склона којечему, добра за растурање опозиционих скупова по градовима, али тамо где има оног кинеског пуц, пуц, и не баш.. Више борбеног искуства има ОМОН који се по северном Кавказу деценијама уназад обрачунава са изолованим ћелијама исламских милитаната. На истоку Украјине сви успеси Рф иду искључиво на рачун “музичара” окупљених за новац, а не сецесионистичких снага и “тик ток ратника”, тзв “кадироваца”.

    1
    9

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading