Александар Проханов: Прочишћење

Данас се Русија на пољима битке умива крвљу, али у позадини, слава Богу, почиње велико очишћење. Велико купање. Русија избацује из себе сав тај трулеж и зној, узима у руке венчиће од прућа

Извор: Факти

Господу је било угодно да ми покаже шеснаест ратова: ситних борби и огромних битака – од окршаја на Даманском острву до рата на Донбасу у време Дебаљцевског котла. Данас ја хрлим тамо где се руска моторизована пешадија пробија према Харкову, где Дончани, стиснувши зубе, продиру у Мариупољ. Тамо где ватрени авиони падају у предграђима Кијева. Где се у околини Житомира виде тенковске битке. Нажалост, мојим очима није дато да то виде. Све то осећам срцем и дисањем. Сваки метак који погоди руског војника погађа и мене. Свако рањено дете, руско или украјинско, умире на мојим рукама. Тамо, на првој линији фронта, боре се најбољи људи Русије. Њихова гарава лица су прекрасна. Њихове главе у завојима окружене су ореолом. Њихови шифровани називи звуче као „Оченаш”.

Руска армија је беспрекорна. А да ли је беспрекорна њена позадина? Чују ли се са наших ТВ екрана и радиостаница позиви „Све за фронт, све за Победу!”?

Александар Проханов

Шоу-бизнис, засут брилијантима и обливен сузама, бежи из Русије. Где си ти, примадоно, која си намучила публику својим мужевима и јајним ћелијама? Где је смешни имитатор Галкин? Где су весталке лезбијске љубави Земфира и Рената Литвинова? Гдје је бестидна и крвава баронеса Ксенија Собчак? Где је дезертер и јеретик Невзоров? Помео их је океански талас који је данас лизнуо руске обале. У том таласу удавили су се славни перверзни режисери, дуго кљукани на државним јаслама. А Набиулина, Силуанов, Кудрин, Чубајс, ревносни Гајдарови следбеници – баш они су гурнули Русију у „светско домаћинство”, лишивши је притом елементарне базе и целих грана производње, које је совјетски народ стварао страшним напорима. Баш они, западњаци, емисари ММФ-а, знајући да се ближе чудовишне западне санкције, да је Русија на прагу тоталног економског рата, пребацили су у иностране банке триста милијарди резервне златне валуте, поклањајући тај новац непријатељима. И они још увек, ту међу нама, настављају да блебећу о транспарентности, о инвестиционој клими, о неприкосновености приватне својине.

Олигарси, који су пребацили преко границе руски новац и оставили руски народ у ритама, суморно, с мржњом зуре у леђа наступајућим руским батаљонима. Шеста америчка флота ствара средоземноморску ескадру од јахти руских олигарха. Блогери, блудни синови интернета, туку с леђа у руске јединице, по којима шиба непријатељска артиљерија. Глускер, Максимовска, Агалакова – где сте ви ишчезли? Побегли сте са руске телевизије, а ваши гласови постаће гласови Америке и Би-Би-Си-ја. О вашој имовини у Лондону побринуће се Интелиџенс сервис.

Данас се Русија на пољима битке умива крвљу, али у позадини, слава Богу, почиње велико очишћење. Велико купање. Русија избацује из себе сав тај трулеж и зној, узима у руке венчиће од прућа.

Александар Проханов: Народ очекује да Путин буде као Стаљин

 

Претећи су зазвучале речи преговарача Владимира Мединског – да је могућ компромис и да Украјина после победе руског оружја може постати неутрална држава, попут Шведске и Аустрије. Шведске, која је накљукана натовским војним структурама, и Аустрије, која се придружила антируским санкцијама! Зар зато руски војници гину под Херсоном, Житомиром, Николајевом – да би крвљу заливена земља постала хомосексуална Шведска, центар свих гадости које Европу претварају у Содом?

Издаја у позадини страшнија је од свих бочних непријатељских удара. А наша историја пуна је издајстава. Курбски је издао Ивана Грозног. Мазепа је издао цара Петра. Генерали Немачког рата издали су цара Николаја. Власов је издао Стаљина. Горбачов је издао совјетску империју. Ја сам видео велико издајство Совјетског Савеза – гомиле партијаца, комитетлија, црвених директора, комсомолаца и културних делатника који су се одрекли своје Отаџбине и пребегли победнику Јељцину. Многи од тих превртача, који су рушили Совјетски Савез, на брзу руку се маскираше у патриоте, и њихове блудне очице посматрају нас из свих углова.

Дмитриј Песков: Многи људи у Русији су се показали као издајници

Све њих чека Јудино дрво.

Русија – то је земља хероја и мученика, земља победника.

Све за фронт! Све за Победу!

Превео: Ж. Никчевић

Опрема: Стање ствари

(Искра, 24. 3. 2022)Categories: Преносимо

Tags: , , , , ,

2 replies

 1. Juda do Jude.

  Svi narodi koji se nisu SAMI oslobodili FAŠIZMA, NACIZMA, INKVIZICIJE, JEDNOUMLJA, PODANIŠTVA,
  POSLUŠNOSTI i najvažnije ĆUTNJE, godine 1945 u
  i na kontinentu zvanom KURVA EVROPA, su ISTI narodi i dan danas sa ISTIM KARAKTERNIM CRTAMA, i na isti način kreću na RUSIJU, planski, koordinisano, etapno,
  sistemski, dirigovao, OSIM jednog jedinog naroda, a
  on se zove SRPSKI.

  Jedne Jude je „oslobodila“ Amero-Engleska vojska, a
  druge je „oslobodila“ Ruska vojska.

  Srbi su se SAMI „oslobodili“.

  Pritom su OPET „oslobodili“ po drugi put i sve ONE koji
  NIKADA NISU bili SLOBODNI.

  Ko je ŽIV danas VIDI osim da nije SLEP da i RUSI i SRBI
  nisu NIKADA trebali da OSLOBAĐAJU JUDE.

  Juda je Juda.

  Za ŠAKU zlatnika, oprostite DOLARA ili EURA.

  Naravoučenije:

  I Srbi i Rusi moraju KONAČNO i BEZ ČEKANJA, i
  stalnog ODLAGANJA, da OČISTE svoje JEDINE
  NAJLEPŠE HRIŠĆANSKE PRAVOSLAVNE KUĆE od
  Juda. Judica.

  Na „demokratski“ način kako su to uradili i po receptu:

  Katolika,
  Protestanata i
  Anglikanaca.

  Demokratski.
  Temeljno.
  Bez ostatka.

  Za Srbe i Srpkinje koji su ZABORAVILI kada je sve ovo
  počelo, sa Rusima i Srbima, odnosno Judama je:

  KULIKOVO POLJE, reka Don, Rusija, 08.09.1380 godina
  napadaju Mongoli balije.

  KOSOVO POLJE, reka Drenica, Srbija, 28.06.1389 godina, napadaju Turci balije.

  Od. TADA pa do DANAS, redosled je GOTOVO ISTI.

  Ko misli DRUGAČIJE taj je. JUDA.

  10
  1
 2. „(…)Претећи су зазвучале речи преговарача Владимира Мединског – да је могућ компромис и да Украјина после победе руског оружја може постати неутрална држава, попут Шведске и Аустрије.“

  -Kao prvo, on ovo sigurno nije rekao na svoju ruku, imao je takve instrukcije, od vrha vlasti.
  Nema smisla proglasavati ga izdajnikom, tim pre sto verujem da je ovo samo ruski blef.
  Verujem da je sasvim drugi plan u pitanju.

  4
  2

Оставите коментар