САД: Бачено 15 милиона доза вакцина Џонсон и Џонсон због мешања са компонентама Астра Зенеке

Дистрибуција милиона доза вакцине Џонсон и Џонсон заустављена је због мешања компоненти ове вакцине против ковида-19 у погону у којем се производе те вакцине и оне произвођача Астра Зенека

Извор: Frederic J. Brown/AFP

У америчком граду Балтимору око 15 милиона доза вакцина против корона вируса фармацеутске компаније Џонсон и Џонсон морало је да буде бачено због мешања компоненти у производном погону.

Како наводи лист „The New York Times“, дистрибуција милиона доза вакцине Џонсон и Џонсон заустављена је због мешања компоненти ове вакцине против ковида-19 у погону у којем се производе те вакцине и оне произвођача Астра Зенека.

Из тог разлога око 15 милиона доза вакцина завршило је у отпаду, док је Управа за храну и лекове (ФДА) покренула истрагу о овом случају.

Очекивало се да ће вакцина Џонсон и Џонсон која се даје у једној дози убрзати процес вакцинације у тој држави.

Опрема: Стање ствари

(N1, 1. 4. 2021)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Ко каже!?То су бато паре и паре…пута нек је 10е то је 150милијуна(браћа по матери).а ди су паре ту је буизнис.
    Прелепиш бато етикетлу и пун буђелар.
    Кад би се то бацало. Нису то Срби да их бациш живе у јаму од 200 м. То су паре бато.
    Е сад резиме:
    Не живи човек од онога шта ће појести, већ од СВАКЕ РИЈЕЧИ БОЖИЈЕ.
    ЛАЖНЕ ВЕСТИ-ДАЈТЕ МАЛО МИЛОСТИЊЕ-ИСТИНЕ…

  2. Ух, то погрешно мешање ” копоменти “, жив човек, море да погреши… Ево, у срцу економског тигра, у региону Западног Балкана, помешали ” копоменте “, људске ресурсе у две бање – Матарушкој и Богутовачкој – наместо да у Богутовачку бању долазе ” копоменте ” које лече живце, грешком стигли људски ресурси који се лече од бесплодности, док у Матарушку бању пристигоше нервно растројени наместо неплодних… И сад, нервно растројени оснажише своју плодност и размножавају се к’о зечеви, а неплодне ” копоменте ” ојачале и централни и вегетативни нервни систем, те се заветоваше на целибат… Шта ћеш, љуцки фактор, к’ о у оном вицу из моје младости – помешала баба птице, сове и шеве… Шта сам оно хтео да кажем, чекај да не помешам, да, и економски тигар нашао решење – бацио обе бање на ђубре, тј. на тендер… Јес’ тако је било… А ове помешане вакцине, тачно је да су завршиле на ђубришту – стигле у Србију…

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading