Факти: Француски лист Фигаро објавио да дечаке треба васпитавати као девојчице

Француски лист Le Figaro објавио чланак извесне Лусил Пејтавен која је написала књигу „Цена мушкости: шта би Француска могла да уштеди кад би се мушкарци понашали као жене“

Извор: Искра

Европа не престаје да запањује.

Французи је требало да су се одавно `прејели` толерантности и радикалног феминизма, али се то, на жалост, није догодило.

Француски лист Le Figaro објавио је чланак извесне Лусил Пејтавен која је написала књигу „Цена мушкости: шта би Француска могла да уштеди кад би се мушкарци понашали као жене“.

Размишљања те даме изазивају страх за „светлу будућност“ Пете републике.

Написала је, примера ради, да је крајње време да човечанство размисле о проблему мушкости јер је управо она узрок насиља у друштву.

Притом је навела: „Неке политичке партије залажу се за указивање етничке припадности злочинаца, али не чујемо их да указују на пол злочинаца “.

Извор: Искра

Позвавши се на тврдњу блогера-новинара Титие Лекока да жене чине само око 4 одсто `становника затвора, а да су све остало мушкарци, извела је сопствени закључак да се и већина буџетског новца троши на мушкарце јер чине већину у правосуђу и полицији.

Све у стилу: ето, колико нас кошта мушкост!

Иначе, Лусил је уверена: „Управо мушкост која не зна за милост прогања наше друштво и економију, а и учи дечаке насиљу и суровости. А то потом постаје део њиховог идентитета и њихове сопствене културе“.

А шта, у суштини, нуди ова дама?

Одгајање дечака као девојчица тако да свет буде лишен особина својствених мушкарцима.

Запад очигледно нема намеру да престане да се поиграва са феминизмом и џендерима.

Тамо говоре и о мржњи према мушкарцима и уништавању маскулизма, у већини западних земаља већ постоје покрети који радикални феминизам сматрају злом.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Факти, 11. 3. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар