ЂУРИЋ ПРОРОЧКИ: Трамп сањао како долазим у Вашингтон као амбасадор!

Председник САД сањао како у сну каже: „Велика је благодат на Марку, нека буде амбасадор!“ И би Марко амбасадор, сензационално доноси „С*ање ствари“

Марко Ђурић у Вашингтону (Фото: Танјуг)

Београд, 9. 10. 2020. (С*ање ствари) – Новоизабрани јединствени у пуној моћи амбасадор у Америци Марко Ђурић изјавио је да његов избор за представника Србије у најмоћнијој земљи света нимало није случајан! „Кад смо били на потписивању Споразума у Белој кући, председник Трамп ми се обратио на хебрејском језику и рекао да је имао пророчки сан како баш ја постајем амбасадор Србије у Вашингтону“, исповедио се Ђурић.

У слободном преводу на српски језик, додао је новопечени амбасадор Ђурић, Трампов сан отприлике иде овако: „Председник Вучић и ја полећемо из српске Приштине, са аеродрома Доналд Трамп. Али не летимо авионом, него на сопствени погон. Слећемо директно у Белу кућу, целивамо се са председником Трампом а нико не добија корону. Председник САД значајно каже: Велика је благодат на Марку, нека буде амбасадор!“ И би Марко амбасадор!!!

Незванично смо сазнали да је Приштина тешко поднела вест да ће њихов најубојити противник са српске стране бити сада на још важнијој функцији. „Биће сада 20:0 за Србију“, чуо се лелек у Приштини.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

2 replies

 1. Ојха! Путин је већ давно сањао Лазу. Још само да БоЏо јави де му се у сну јавила нечешљана глава Маријана Ристичевића. Какав српски дипломатски кор! Лаврову остаје да одма иде у пензију, пре него се морадне обесит’ међ’ шунке.

  6
  1
 2. “ЂУРИЋ ПРОРОЧКИ: Трамп сањао како долазим у Вашингтон као амбасадор!“
  Ђурић “заборавио“ да каже, да су то били “влажни“ снови Доналда Трампа.

  4
  1

Оставите коментар