Нова.рс: Млађан Ђорђевић основао покрет за „незадовољне с обе стране”

Покрет „Ослобођење”, према доступним подацима из Агенције за привредне регистре, основан је 9. јула 2020.

Млађан Ђорђевић (Фото: Иван Динић/Нова С)

Бивши саветник председника Србије Бориса Тадића и опозициони активиста Млађан Ђорђевић, основао је покрет „Ослобођење“, који ће званично почети са радом, како сазнаје Нова.рс, у наредних месец дана.

Како наводе извори нашег портала, Ђорђевић већ неколико месеци обилази Србију и разговара са бившим и активним члановима како владајућих, тако и опозиционих странака у жељи да окупи све оне који су незадовољни стањем на обе стране политичког спектра.

Покрет „Ослобођење”, према доступним подацима из Агенције за привредне регистре, основан је 9. јула 2020.

Фото: Снимак екрана/АПР

Како смо незванично сазнали, Ђорђевић формира специфичан политички покрет, који ће бити „надстраначки”, а наши извор наводи да он неће „узимати људе” из постојећих партија.

„Повод за овакво његово деловање била је жеља да формира снажну патриотску опцију, услед чега су чак захладнели и његови односи са Драганом Ђиласом. Будући да важи за човека блиског Русији и Цркви, те да је пореклом с Косова и Метохије, Ђорђевић ће ову позицију искористити да окупи идеолошки сличне људе који не желе да приступе постојећим партијама”, наводи извор Нова.рс.

Поводом ових информација, наш портал је покушао да ступи у контакт са Ђорђевићем, али нам је он поручио да још увек не може да говори о детаљима, те да ће о свему ускоро обавестити јавност.

Подсетимо, иако у јавности препознат као блиски сарадник Драгана Ђиласа због њихових кумовских односа, Ђорђевић никада није био члан Ђиласове Странке слободе и правде.

Опрема: Стање ствари

(Нова.рс, 24. 8. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading