Свештеник Ненад Илић: Заштита Срба у Црној Гори – прави тест за власт Србије

Финална порука коју власт Србије мора да упути власти Црне Горе  – немојте главом да се шалите да нападнете ненаоружани српски народ и остале православне

Црна Гора, на св. Василија Острошког 2020. (Фото: Петар Драшковић)

Без обзира ко је за коју политичку опцију у Србији, да ли подржава власт или је против власти, чињеница је да је садашњи црногорски режим отворени непријатељ Србије и српског народа.

Политика и дипломатија имају своја правила и законе, али финална порука коју власт Србије мора да упути власти Црне Горе је сигурно – немојте главом да се шалите да нападнете ненаоружани српски народ и остале православне у Црној Гори.

И то је прави тест за ову власт. Без сувишног мудровања.

Дошли су на власт као велики Срби, а да ли ће са власти отићи као мишеви или као људи – на њима је.

Али је тест и за народ. На народу је да врши притисак на власт, јер власт само на притисак реагује.

Интерес и оних који подржавају садашњу власт и оних који су против ње би у овом случају морао да буде исти. Једнима – због тога што дају покриће власти да одлучније реагује, других – да натерају на одлучније реаговање власт у коју сумњају .

Улог је драматично велики. Опстанак српског народа.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница свештеника Ненада Илића)Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

3 replies

  1. Da se prvo mi zaštitimo od tvog sina koji uči decu prostaklukom, psovanjem majki, koji p*** po sirotinji koja čini 90% ovog naroda, pa ćemo lako i Srbe u Crnoj Gori da zaštitimo

  2. Врхунска фотографија!

  3. Kako možete od renegata i sociopate očekivati takvu odgovornost??
    Kako možete da očekujete zaštititu od nekoga ko je državu i narod ( čije bi interese, po prirodi pozicije koju zauzima, trebao štititi) prodaje, rasprodaje, ponižava, porobljava, potkrada??? Kako možete da očekujete zaštitu za Srbe u Crnoj Gori ( ili drugoj državi) od nekoga ko nema razvijeno osećanje nacionalne pripadnosti i ukorenjen stav o značaju i važnosti pravoslavne vere za srpski identitet?

Оставите коментар