Никита Михалков: Неприказивање моје емисије о Гејтсовој намери да чипује људе представља цензуру

У најновијој емисији из своје ауторске продукције Михалков изразио сумњу да оснивач Мајкрософта намерава да чипује целокупно становништво планете

Никита Михалков (Фото: Викимедија)

(Лента.ру, 2. 5. 2020)

Руски глумац и режисер Никита Михалков обратио се путем свог Јутјуб канала телевизији Русија 24 изразивши жаљење поводом одлуке да се не прикаже најновија емисија његове продукције у којој он говори о жељи милијардера и филантропа Била Гејтса да чипује целокупно светско становништво.

Према Михалковљевом мишљењу, одлука о забрани приказивања његове емисије показује да постоје „неприкосновени“, као и да „истина ником није потребна“. „Жао ми је што се с програма уклања једна од ретких емисија, успут буди речено с огромном гледаношћу, у којима смирено и озбиљно постављамо питања и уједно тражимо одговоре“, изјавио је Михалков, пожаливши се на цензуру.

Режисер је напоменуо да не зна хоће ли се његова ауторска емисија и даље приказивати на наведеној телевизији, приметивши и да је његова емисија изазвала „хистеричан страх“.

Претходно је телевизија Русија 24 донела одлуку да не прикаже најновију емисију из серије ауторских емисија Никите Михалкова Бесогон ТВ под називом „Ко заиста влада?“ («У кого в кармане государство?»), чија је премијера била 1. маја. Вест је објавила агенција ТАСС позивајући се на режисеровог представника за штампу.

У најновијој емисији из своје ауторске продукције режисер је изразио сумњу да оснивач Мајкрософта намерава да чипује целокупно становништво планете.

Са руског посрбило: Стање ствари



Categories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

9 replies

  1. Дубока држава у Русији и Кини је мање педофилна и можда мало мање сатанистичка, него еу и америчка, али је многоооо антируска и антикинеска, некима је сунце само на западу и тако 24*365….

  2. Sta smo pre neki dan ovde komentarisali na temu Rusije? I tkz Treceg Rima? Evo jos jednog dokaza! Ali ipak je Rusija prevelika drzava. Hajde samo da je svedemo samo na Moskovsku oblast u ovoj konstataciji.
    Evo da ovako: Moskovska oblast je 51 AMericka drzava!
    Ekumenizam, biometrija, americki kulturoloski obrasci u modi, filmu, kulturi, gradjevini, dolar glavna para za transfer, par zadnjih ruskih filmova sto sam pogledao…kakvi obrasci ponasanja ruske omladine…povraca mi se….Moskovska oblast ako ne i cela Rusija….jos jedna americka savezna drzava! Siroti Rusi, ne vide da svi mali pravoslavni narodi gledaju u njih kao jedini izvor i nadu…..Kao Alisa u zemljicuda! Danasnja Rusija! Ne zna ni sta ce sa sobom, a kamoli sa Balkanom itd….na sta se sveo jadni Putin….nasi partneri, nadi partneri….mi Srbi smo bar pokusali 1999…e…za Ruse smo smo legende! Sram vas bilo gnjetavci!

  3. Дуња
    Зашто стално прозивати Русе, као да их Запад стално не напада и без тога?
    Многима ” је сунце само на западу ” и у Србији.
    И од тих многих, да траги-комедија буде већа, већина се куне да су срПски патриЈоти.
    Ако србски народ допусти веле-издају признања тзв. шиптарске државе, сви ћемо ми бити “чиповани” и пре чипова и то као издајници и будуће робље.
    Ако то допустимо боље нисмо ни заслужили.

  4. Сви су они исти,Путин не постоји,он је 2007 био означен,2008 је умро,клонирали су другог,и сада блата 4 по реду који је био глумац,и који исто мора да слуша Сороша који и да извршава наређења,он је тај који командује нама јер му је дубока држава дала задатак

  5. Михалковљевим тврдњама и већини ових коментатора фали још само и истомишљеница, проф.др. (буди Бог с нама, и то јесте стварно професор београдском Медицинског факултета… свашта на овом свету!) Нада Костић, која по логици, аргументацији и размишљању надмашује чак и свог у последње време чувеног колегу Несторовића -послушајте и погледајте њену недавну конференцију за штампу (други део се односи баш на тему чланка), па да не знаш да ли да се смејеш или плачеш: https://www.youtube.com/watch?v=I2NvIJq2FCw

  6. За размишљање, све иде томе да се побијемо међу се, 

    За погледати, снимак јучерашњи, 

    https://www.ruicon.ru/system/scripts/resizeImg.php?image=/images/arts/fresco/s3-e5w5-7.jpg&width=200&height=250

    «8. Болесне исцјељујте, губаве чистите, мртве дижите, демоне изгоните;
    на дар сте добили, на дар и дајите.»
    «15. Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемјери, што проходите море
    и копно да бисте добили једнога сљедбеника, и кад га придобијете,
    чините га сином пакла двоструко већим од себе.»
    (Св. Јеванђеље по Матеју 10:8,23:15) 

  7. @стари доктор

    Ако знате енглески језик на следећим линковима се можете лично уверити у планове “чиповања” свих људи на планети, при чему је то подржано од стране УН, Бил Гејтс фондације, Рокфелер фондације итд. јер сви они то представљају само као њихову бригу за добробит свих људи тако да они те своје планове и не крију. “Чиповање” сам ставио под знаке навода зато што то не мора бити класичан микрочип, већ може било каква технологија која омогућава чување уписаних података и који могу касније да се очитавају.

    2015. године све чланице УН су усвојиле Агенду одрживог развоја која има 17 циљева који треба да се испуне до 2030. године
    https://sustainabledevelopment.un.org/?menu=1300

    На основу циља 16.9 из те УН Агенде по којем би сви морали да добију свој правни идентитет, формирано је 2016. године удружење ID2020 које ради на дефинисању и промовисању јединственог дигиталног идентитета (digital ID) за свакога. Оснивачи тог удружења су Microsoft, Рокфелер фондација, Vaccine Alliance GAVI (алијанса за вакцинацију) итд.
    https://id2020.org/alliance

    2017. године директорка ID2020 је изјавила да то удружење има циљ да до 2020. године демонстрира своје пројекте и да потом омогући до 2030. године да свака особа на планети има свој дигитални идентитет.
    https://venturebeat.com/2017/06/21/why-every-person-on-the-planet-will-need-a-digital-id/

    2019. године у септембру је објављено да ID2020 у сарадњи са владом Бангладеша користи вакцинизацију као прилику за успостављање дигиталних идентитета
    https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

    Такође, крајем 2019. године објављена је вест о технологији која омогућава да се приликом вакцинисања под кожом оставе и микрочестице које чувају информације које могу касније лако да се очитавају. Ову технологију је финансирала Бил Гејтс фондација.
    https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

    Пре неколико дана Бил Гејтс је изјавио:
    (Због корона вируса) ми треба да направимо милијарде вакцина и испоручимо их у све делове света што пре… То ће захтевати глобалну сарадњу какву свет никада раније није видео. Ја знам да ће то бити урађено.

    Такође он каже да је његова фондација највећи финансијер вакцина на свету.

    https://www.gatesnotes.com/Health/What-you-need-to-know-about-the-COVID-19-vaccine?WT.mc_id=20200430100000_COVID-19-vaccine_BG-EM_&WT.tsrc=BGEM

    Дакле, вакцине и “чиповање” су само средства којима ће се свим људима на планети доделити њихов јединствени дигитални идентитет (према плану УН и разних милијардера “филантропа” који то све јавно објављују, јер су сигурни у свој успех) и преко тог дигиталног идентитета људи ће моћи да приступе “благодетима цивилизације”, а без тог “жига” неће моћи да се купује, лечи, школује, запошљава, путује тако да и они који приме тај “жиг” има да буду робовски послушни било каквој власти, јер би иначе могли “једним кликом” да изгубе приступ свим благодетима цивилизације.

  8. Др Рашид Бутар је радио као лекар САД-истичке војске. Говори о вези Фаучија и ХИВ-а, говори да се сад-истички војници већ чипују и објашњава, зашто су потребна фамозна 2 метра дистанце итд.
    Између осталог износи податак да су САД-исти својевремено изазвали 300 пожара на кувајтским пољима нафте, да би оптужили Ирак.

    https://www.facebook.com/Protiv.Novog.Svetskog.Poretka/videos/713058289463386/

    П.С. Чућете пиштање током гледања, сваки пут кад се помене 5Г.

  9. Шта они спремају, то постаје све јасније. А шта ми спремамо? Навијање за неког политичара, у стању полицијске државе и сумрака колективне памети?
    Шта друго? Спремати залихе хране за неколико месеци? Њиве, балконске баште, сеоска домаћинства, да би живели самостално? … И пушке, да би те исте фарме бранили када влада прогласи кризу и национализацију свих капацитета за производњу хране? Шта мислите, ако влада може да сатера читаву нацију у четири зида, зашта би одступила од ваших домаћинстава? Станови се већ одузимају, један по један.

    Одговора има. Уз мало размишљања, он се већ уочава.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading