Телеком Србија купио кабловског оператора Телемарк

Кабловски оператор Телемарк корисницима пружа услуге у Чачку, Краљеву, Горњем Милановцу, Пожеги, Лучанима, Гучи, Мионици, Љигу, Бањи Врујци, Матарушкој бањи и Косјерићу

Фото: А. Васиљевић

Компанија Телеком Србија је купила Телемарк, највећег кабловског оператора на територији западне и централне Србије, који броји више од 25.000 телевизијских и интернет корисника, саопштено је из Телекома.

Кабловски оператор Телемарк корисницима пружа услуге у Чачку, Краљеву, Горњем Милановцу, Пожеги, Лучанима, Гучи, Мионици, Љигу, Бањи Врујци, Матарушкој бањи и Косјерићу, јавља Танјуг.

Овом аквизицијом Телеком Србија повећава своју корисничку базу, а корисницима са ових територија пружа могућност коришћења бржег и квалитетнијег интернета, као и врхунску телевизијску понуду, поручују из те компаније.

Телеком Србија наставља спровођење своје стратегије ширења и прилагођавања новим тржишним трендовима, са циљем да постане регионални лидер у свим телекомуникационим услугама и носилац будућег дигиталног развоја, наводи се у саопштењу.

(Политика, 5. 7. 2019)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар