Помоћ за „Стање ствари“ – јул 2019.

„Стање ствари“ преживело и јун 2019, са прикупљених 32 одсто потребних средстава, што је свакако недовољно за нормалан рад

Драги читаоци, драги саборци,

Са захвалношћу јављамо да српска (виртуална) борбена команда и даље може да рачуна на „Стање ствари“. У јуну прикупљено 32 одсто потребних средстава, што је свакако недовољно за нормалан рад, али хвала свим приложницима!!!

И овог месеца подсећамо на љубазно указивање проф. Слободана Антонића на наш случај:

Од оних малобројних, независних, суверенистичких информативних портала којима је данас глава једва изнад воде, попут Србин.инфо или Србијаданас.нет, својствен је случај Стања ствари.

Овај сајт је, по озбиљности и квалитету текстова, бележио изразити успон. Али, 24. јула 2018, уредништво објављује да је „чудним сплетом околности – а не бисмо искључили ни могућност да су умешани прсти система/режима – Стање ствари остало без икаквих финансијских прихода на месечном нивоу“ (овде).

Од тада Стање ствари преживљава молећи читаоце за помоћ. Прикупљена потребна средства, по месецима, била су: 100%49%29%43%48%37%42%50% и 27% – као што се види: с тенденцијом снижавања (проф. Слободан Антонић у тексту Стижу нови милиони евра за борбу против „српског национализма“ и „руског малигног утицаја“).

Дизајн: Војвода Крсто (†2018)

Ко може нека помогне и у јулу. Детаљније информације можете добити преко мејла ststvari@gmail.com или на страници Донације.

КАКО РАДИЛИ И КАКО ТРОШИЛИ НОВАЦ ПРИЛОЖНИКА/САБОРАЦА – ТАКО НАМ СВИМА БОГ ПОМОГАО!

Ако сте у ситуацији да помогнете опстанак „Стања ствари“, то можете урадити једноставним кликом доле:

Помозите опстанак Стања ствари!

€100,00

Помозите опстанак Стања ствари!

€50,00

Помозите опстанак Стања ствари!

€20,00

Помозите опстанак Стања ствари!

Овде можете унети суму коју желите, с тиме што је минимална уплата 10 евра и то можете помножити са бројем којим желите. Ако остане број 1 – онда је то 10 евра укупно!

€10,00Categories: Моба

Tags: , ,

Оставите коментар