Александар Вучић: Спреман да саслушам незадовољне грађане, али не и лажове из опозиције

Вучић је казао да може да подлегне притиску народа, али не и политичара, које је назвао лажовима и онима који „глуме уцвељене младе које су против насиља“

Фото: Танјуг/Филип Краинчанић

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман да саслуша незадовољне грађане који протестују на улици и подлегне њиховим притисцима, али да неће да подлегне притисцима „лажова“ из опозиције.

Он је за телевизију Пинк рекао да је спреман да их саслуша и промени оно што не ваља, али да ако грађани мисле да то није могуће, може да се иде на изборе.

„Спреман сам да чујем људе да ми кажу шта је лоше и да то изменимо и поправимо или ако сматрају да је то немогуће и имају већину спреман сам да идемо на изборе у сваком тренутку. Ево ја прихватам – ево вам избори“, рекао је Вучић.

Он је казао да може да подлегне притиску народа, али не и политичара, које је назвао лажовима и онима који „глуме уцвељене младе које су против насиља“.

Вучић је опозицији поручио да може „само да сања“ да ће подлећи њиховим притисцима.

Он је казао и да не пребројава учеснике протеста, а да би могао да каже тачно колико их је било, али да неће јер жели да покаже поштовање према грађанима.

Вучић је изјавио и да ће Србија ускоро добити Закон о пореклу имовине.

„Сад ћемо да донесемо тај закон да видимо ко су лопови и ко су тајкуни који немају покриће за свој новац“, казао је Вучић.

Он је рекао да је лично питао министарку правде Нелу Кубуровић када ће то да буде готово, додајући да жели да се прво њему испита порекло имовине.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Бета/Н1, 25. 12. 2018)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Синоћ, у суботу 29 децембра, одржана је у Београду четврта, досад најмасовнија протестна шетња. Све је прошло мирно и достојанствено а следеће окупљање је предвиђено у суботу 5 јануара 2019.

    Глумац Бранислав Трифуновић је поздравио Београђане и рекао : Ако вас неко пита, ко је организовао овај скуп, ви реците Александар Вучић, јер да није њега, не би нас било у оволиком броју.

    Новинар Срђан Шкоро је поздравио окупљене речима “добровече пробуђени народе” те поруком да смо били сведоци разних власти али да овакве лажове свет не памти . . .

Оставите коментар