УДАР НА ЏЕП ПОСЛАНИКА: Цене у скупштинском ресторану повећане за сто одсто!!!

Скупштина Србије, Београд, 17. 11. 2017. (С*ање ствари) – У заједничкој изјави посланика на власти и оних из опозиције изражена је велика забринутост због драматичног повећања цена у скупштинском ресторану! Наиме, од првог децембра текуће године цене у ресторану ће бити увећане за читавих сто одсто, што ће угрозити ионако танак стандард посланика, саопштили су Маријан Ристичевић (владајућа коалиција) и Зоран Живковић (у име опозиције).

Извор: Телеграф.рс

Нове цене ће скроман скупштински оброк – који се састоји од предјела које чине француски сир, његушка пршута, тартуфи на жару, морски плодови, неке од тридесетак врсти чорба и супа, главног јела где се најчешће наручују јагњетина или телетина испод сача или племенита морска риба, салате по избору и пића међу којима су најпопуларнија пробрана француска вина, виски чивас регал стар двадесет четири године или коњак Наполеон, а од десерта палачинке у шатоу и оригинална Захер торта – подићи са досадашњих 80 на целих 160 динара!

„Нећемо моћи да платимо то, бићемо принуђени да прескачемо оброке што ће утицати на наше здравље и рад у парламенту“, рекао је Маријан Ристичевић и додао да су и до сада „једва плаћали и тих осамдесетак динара по скромном оброку“.

Зоран Живковић је потврдио да се у име опозиције слаже са колегом пољопривредником Ристичевићем, уз обећање да ће – када опозиција дође на власт – цене у скупштинском ресторану бити враћене на стари ниво.

Скупштински извештач С*ања ствари: Љубиша Спасојевић

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

3 replies

  1. Зоран Живковић је обећао да ће учинити све, да се вино произведено од грожђа које је он лично ономад брао и сузом заливао, нађе у скупштинском ресторану. Због разлике у цени коју ће морати да покрије, јер су сад виногради Колетови, увешће порез који ће грађани са одушевљењем поздравити са Зоки мајсторе!!!

  2. ………скроман скупштински оброк – који се састоји од предјела, тридесетак врсти чорби и супа, главног јела и дезерта ?
    ++++
    Признајем, да сам искрено изненађен.
    И увређен !
    Веровао сам, да је у том обору оброк једноличан.
    Трава, трава, трава.
    А у овом прелазном периоду и сено.
    За промену.
    И да убудуће више слушају савет стручњака ……

    …… “ Jednolični način ishrane dovodi i do jednoličnih komentara. Ne možete očekivati od nekoga da napreduje u davanju komentara kada jede suvu hranu koja se sporije vari i zbog koje mozak slabije radi. Na duže staze taj režim ishrane nije dobar ni za poslanike ni za stranku koja im obezbeđuje obroke “ rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

    https://www.njuz.net/nada-macura-upozorava-botove-da-jednolicna-ishrana-nije-zdrava/

    Обзиром, да је и цена сена везана за курс евра, стварно не видим разлога за оволико поскупљење, и удара на ионако плитак џеп тих преживара.

  3. POZICIONARI UĆUTKANI ODOZGO

    Vučić je povodom afere poskupljenja na Centralnom komitetu svoje stranke rekao “Ne vidim u čemu je problem sa tim poskupljenjem – ono je statusno neutralno? Sa njim popunjavamo budžetske rupe i usput nam služi za umanjivanje socijalno statusnih razlika u društvu. Uostalom, ako želimo u EU, žao mi je, ali moramo da ispunimo i ovaj uslov”, i tako prekinuo dalje komentarisanje pozicionara.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading