Покрет за Србију: Синоним за геноцид је Јасеновац, а не Сребреница

Данас у неким земљама ЕУ можете одговарати пред судом ако поричете „геноцид у Сребреници“. Ако поричете геноцид у Јасеновцу, неће вам се ништа догодити, јер за САД/НАТО/ЕУ/Немачку/Ватикан, тако нешто не постоји.

Логор "Јасеновац"

Логор “Јасеновац”

Ми Срби немамо право нити да не поштујемо своје новомученике, нити да било коме ко нам се издаје за пријатеља дозволимо да не изговори реч „геноцид“ када су у питању НДХ и Јасеновац, нити да не бранимо народ и отаџбину од оних који нас затиру и тај геноцид негирају.

Једна од најстрашнијих страница читаве људске историје је геноцид НДХ над Србима, под капом Трећег рајха, са благословом Ватикана и под заштитом англосаксонаца.

Ко према томе није у стању да се адекватно одреди, заслужује да буде третиран као непријатељ човечанства.

Исте снаге, отворено и бесрамно удружене као никада раније, покушале су 90-их да наставе геноцид. Српски народ је то зауставио, али је од стране својих непријатеља означен као кривац за туђе, инсцениране и непостојеће злочине. И данас, настављајући подршку наследницима усташа и балиста, настављајући покровитељство над хашким трибуналом и не признајући геноцид НДХ, САД/НАТО/ЕУ/Немачка/Ватикан се потврђује као настављач крсташких ратова, инквизиције и Трећег Рајха – непријатељ човечанства.

У суботу, 10. септембра, Васељенски Патријарх ће заједно са Патријархом Српским и више епископа из православних земаља, служити Литургију у Јасеновцу, поводом 75 година од страдања Светих 700.000 Новомученика Јасеновачких.

Истог дана, Влада Србије ће одржати седницу којој ће присуствовати комесар ЕУ за суседе и преговоре о проширењу Јоханес Хан из Аустрије.

Исте вечери, у 20 ч. у Сава Центру, председник Републике Српске Милорад Додик ће на посебној културно-уметничкој свечаности отворити „Дане Српске у Србији“.

Покрет за Србију позива народ и његове прваке да буду храбри, непоколебљиви и да сачувају образ 10. септембра, али и у данима и недељама искушења који следе, јер је близу дан када ће удружена снага Русије, Србије и слободног света зауставити зло.

За Србију – до победе!

ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading