Коментар на Резолуцију о Сребреници: Мој народ није геноцидан само зато што је то рекао неки Алија, Били, Чарлс, Реџеп, Зоран (потомак Анта), Милојко (и Јаков)…

Нисмо геноцидни само зато што је то рекао Хашим који је србској нејачи вадио органе и продавао их потомцима Ричарда, Теодора, Џорџа, Алије, Мустафе, Анта, пише коментатор Жељко

Извор: Друштвене мреже

Мој народ није геноцидан само зато што је то рекао неки Алија, потомак неког Илије који је прадедовску веру заменио вером оних који су србску нејач набијали на колце. Мој народ није геноцидан само зато што је то рекао неки Били потомак неких Теодора и Џорџа који су децу староседелаца (које назваше Индијанци) истребљивали до нестанка. Нити зато што је то рекао неки Џо, потомак неког Ричарда који је спаљивао Вијетнамску и Корејску децу, децу Никарагве, Панаме, Ирака, Авганистана, Сирије, децу европске Југославије и Србије. Мој народ није геноцидан зато што то каже неки Чарлс, потомак неког Џорџа који је индијску децу бацао крокoдилима, који је децу Абориџина истребљивао до нестанка. Мој народ није геноцидан само зато што то каже неки Реџеп, потомак неког Мустафе који је Јерменску децу и Јерменски народ истребљивао скоро до нестанка. Мој народ није геноцидан само зато што то каже неки Зоран, потомак неког Анта, који је правио логоре за србску децу и клао их камама до потпуног истребљења. Мој народ није геноцидан само зато што су то рекли Милојко и Јаков, потомци неког Секуле, који је подржавао Анту кољача. Мој народ није геноцидан само зато што то каже неки Хашим који је србској нејачи вадио органе и продавао их потомцима Ричарда, Теодора, Џорџа, Алије, Мустафе, Анта….

Усвојена резолуција о Сребреници: За гласало 84, против 19, а уздржано 68 земаља од 193 чланице УН

Мој НАРОД НИЈЕ ГЕНОЦИДАН.

Коментатор с надимком Жељко

Погледајте и прочитајте још

Белгија је гласала ЗА… Треба прочитати само основно о белгијском Конгу да се закључи да они реч геноцид не би више смели да изговарају, а кад други о томе причају да из пристојности напусте просторију (коментатор Далибор Шкорић)



Categories: Гостинска соба

Tags: , , ,

4 replies

  1. Епилог ове фарсе од резолуције очекиван. Било је нереално очекивати другачији. За посљедицу ће имати још загађенији и тако већ загађен амбијент у овој дејтонској долини плача коју зову БиХ гдје ће бошњачке политичке елите почесто посезати за овом резолуцијом када буду генерисале нове и нове кризе. Имаће рефлексије и на односе ових земаља,

    Да ли ће имати још неких посљедица, о том потом, биће покушаја и притисака, но видјећемо. Оно што је добро јесте спознаја да је неразумно подвлађивати и имати превише разумијевања за оне задојене србомржњом, а сви који су подржали овај пасјалук јесу.

    И наравно да је сврха и ове фарсе око резолуције и овог пасјалука Србима ставити терет кривице и жигосати покољења која долазе за вијек вијекова, и наравно да ће код мислећих Срба учврстити истинољубље, и наравно да ће са презиром одбацити ово силовање и истине и историје и интелекта.

    Јер се кроз резолуцију подваљује лажна интерпретација, догађаји у јулу 1995-е познати као сребренички масакр, колико год произвољно тумачили дефиницију геноцида, никако се не могу окарактерисати геноцидом. Војно способни мушкарци муслиманске заједнице су од 13-ог јула 95-е изложени егзекуцијама не због тога шта су и ко су него због тога шта су те војне формације чиниле у претходном периоду.

    Јер се кроз резолуцију силује историја. До 11.јула 1995.године јесте окончана бриљантно одраћена операција ВРС “Криваја 95” којом су неутралисани војни ефективи тзв АБиХ, јединице које су претходне три године чиниле покоље по околним српским селима, али до 11.јула 1995.године, није почињен нити један злочин. Нити један. 11.јули не може бити дан сјећања на било шта.

    Јер се кеоз резолуцију силује интелект. Недопустиво је и одвратно изабрати догађај за сјећање на простору гдје смо имали много стравичнијих и језивијих стратишта у ХХ вијеку, Јасеновац, Стару Градишку, Јадовно, Гаравице, Стари Брод, Дракулић, истицањем и фокусирање само на догађај из јула 1995-е потискују се и унижавају сва друга стратишта, на што због дуга према тим нашим мученицима немамо право.

    26
  2. То је само за домаћу публику.
    А сви који су гласали ЗА
    Могу само да *** **** **** геноцидног
    И то ако им дозволим
    Опрости ми Боже на изражавању
    У овом с*ању нема ништа посебно нити посебно драматично
    https://www.undocs.org/Home/Mobile?FinalSymbol=A%2F78%2FL.67&Language=E&DeviceType=Desktop&LangRequested=False
    Ко што рекох могу **** ** ****** с том и таквом резолуцијом

    12
  3. Поштована редакцијо, од срца велико хвала што сте обратили пажњу на мој коментар и истакли га. Писан је срцем уз појачану контролу емоција, вођен схватањем да се ћутањем аминује непревда, лаж, неистина.
    Стога ћу поред ранијих уобичајених завршетака својих коментара “ДОГОДИНЕ У ПРИЗРЕНУ!”овај завршити са МОЈ НАРОД НИЈЕ ГЕНОЦИДАН.
    Хвала још једном.

    20
  4. Дубоко сам уверен да резолиција има за циљ да пред историјском Истином и Правдом оправда западне силе, ЕУ, САД и НАТО, и са њих скине ИСТОРИЈСКУ ОДГОВОРНОСТ ЗА КЉУЧНУ УЛОГУ у разбијању СФРЈ, кључну улогу у распиривању грађанског рата на просторима бивше СФРЈ, манијакално и бестијално бомбардовањ босанских Срба, зликовачку НАТО агресију на СРЈ и непрегледни низ искључиво антисрпских, геноцидних међународних аката које су необузданом силом наметнули малим народима да би остварили већину у међународним организацијама и форумима. На тај начин желе да окамене резултате двоструких стандарда које су разобручениом силом наметнули и истом силом их прогласе за неупитну историјску истину. И тиме себи УЧВРСТЕ ОСНОВУ ЗА ПОХОД НА РУСИЈУ !!!
    Резолуција је геноцидна. Она је средство геноцида над српским народом који западне силе непрекидно спроводе од 1914. године, некад мањим интензитетом, а некад са стравичним последицама.
    Ову „резолуцију“ треба свуда и на сваком месту, у било које време и у сваком тренутку, увек и свагда, називати правим именом: „Геноцидна резолуција“. У позадини треба да је видљив кукасти крст. Она је искључиви израз нацистичких, хитлеровских тежњи нацистичке Немачке и сатанистичке Америке. Она има за циљ и да трајно, за вјеке вјеках, завади српски и муслимански (бошњачки) народ и зацементира међунационалну мржњу на овим просторима. Тако нешто могу да подржавају само зликовачки умови. Нацисти.
    Да јесмо оно што нисмо (а нисмо!), Скупштина би одмах изгласала резолуцију којом се одбацује и осуђује ова геноцидна, ратнохушкачка бљувотина намењена даљем распиривању међунационалне мржње на Балкану, сатанизовању и истребљењу српског народа. Али таква резолуција би изазвала западне газде које фактички фладају колонијом Србијом да намах истргну асуру испод ногу својих пандура, актуелних српских властодржаца, који се убише бусајући се у своја полтронска прса да су највећи мученици и хероји међу браниоцима српства, док ефективно раде све исто што би радила и она опозиција коју они проглашавају патолошки антисрпском. Уместо такве резолуције имамо на свим јавним медијима целодневно имбецилно слављење некакве „победе“ (као да смо играли кликера на некој ледини па победили) и здравом разуму неподношљиву, ураганску предизборну пропаганду само једне странке, једне клике, једног човека пред изборе на којима нема опозиције.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading