Амбасадорка Србије у Загребу уз томпус о Јасеновцу

Јелена Милић на свом Инстаграм налогу објавила низ фотографија са пријема за митрополита Руске православне цркве Илариона који је служио литургију за Свете новомученике јасеновачке у Јасеновцу

Извор: Инстаграм

Амбасадорка Србије у Хрватској Јелена Милић нашла се на мети јавности, након што је на свом Инстаграм налогу објавила низ фотографија са пријема за митрополита Руске православне цркве Илариона који је служио литургију за Свете новомученике јасеновачке у Јасеновцу.

Слика која је привукла највише негативних коментара је она на којој је амбасадорка Милић са томпусом.

Извор: Твитер

„Имала сам част да недавно организујем пријем за РПЦ митрополита будимпештанско–мађарског Илариона, који је у РХ боравио поводом служења заједничке литургије за Свете новомученике јасеновачке у Јасеновцу. Хвала свим уваженим гостима“, написала је Милић на Инстаграму.

На њеном пријему у Загребу окупио се низ познатих личности – од некадашње хрватске премијерке Јадранке Косор и бившег хрватског председника Иве Јосиповића, преко председника Српског народног вијећа Милорада Пуповца, до представника Католичке цркве.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 1. 10. 2023)



Categories: Преносимо

Tags: , ,

8 replies

  1. Па ови јашу и комадају Србадију од Децембра 1-ог. осамнесте.
    Лепо јој стоји, онај томпус.

    27
    3
  2. Она је, ако се ја добро сећам, била главни НАТО лобиста у Србији, па јој пљување на србске жртве није страно. У стилу каубојке, са латинским свећеницима (чији је кардинал учествовао у уништавању и затирању Срба и свега србског у грозној њиховој) и Јоцом падобранцем, овај пут отишла је још даље, подсмевајући се србским жртвама. На најбезобзирнији начин, уз томпус и виски у стилу америчких злочинаца (председника), који су редом убијали невине по целом свету.
    Учешће у овој причи узео је и екумениста Иларион. Жалосно и од Руске Цркве (која ништа мање није у рукама глобалистичке хоботнице од цркве у Србији. Не могу да кажем СПЦ, јер је СПЦ Црква светог Саве, који је нажалост из исте истеран кад и ава Јустин).
    Сума сумарум, узевши све у обзир, делује да на крају овог тунела нема светла. Шта више, не назире се ни да овај тунел има крај, већ да је у питању пећина из најдубљих слојева пакла.
    Теши она народна, да је ноћ најтамнија пред свитање.
    Да да Бог да ова ноћ не потраје предуго и да нам Сунце са Истока што пре засија.

    38
  3. E, moji Kroati…Toliko je ovde korisnih. Zašto izabraste/prihvatiste beznačajnog, čemernog i nekorisnog? I….., naravno. Veća je vaša bruka nego naša. Neko vas opet zaje….? Za Sorabe dobar znak: atlantisti se na izvrsne oslanjaju (u ovom slučaju uuunikatne), also, izvrsno će i proći.

    12
  4. ..Помози Бог…
    једна реч ово најбоље осликава…срамота….

    10
    1
  5. Где нађе оволики томпус. Није толики лако ни држати у устима.

  6. СЛОМЉЕНА СРПСКА КИЧМА

    епископ пакрачко-славонски Јован Ћулибрк, Дејан Јовић директор Музеја жртава генцида у БГ, Милорад Пуповац, Јадранка Косор, Иво Јосиповић…

    КО НАС ЈЕ КЛЕО, НИЈЕ ДАНГУБИО 😪

    12
  7. Ово је савршена илустрација „ренесанса лешева“ о којем је говорио Ава Јустин), зомби апокалипсе (https://stanjestvari.com/2023/10/02/evsevije-tisucu-leta-bez-duha-sveta/).
    Језавеља поново сија са својим вааловим жрецима, мртваци пирују на костима Живих – danse macabre…

    10
    2
  8. Јелена Милић је ”Југословнка”, именована за амбасадорку
    Србије у Загребу од ”Југословена” из државног и политичког
    врха, уз антиправославно и антисрбско ћутање СПЦ.
    Близу је пемети да ”Југословенка” неће заступати интересе
    Србије и СРБског Народа, већ интересе НАТО сатаниста,
    јавно тврдећи какао је осиромашни уранијум, бачен на
    Србију 1999., ”лековит”.
    По ко зна који пут посведочено – ДА ЈЕ ЈУГОСЛОВЕНСТВО
    УПРОПАСТИЛО СРБСТВО.

    11
    1

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading