Тајланд: Принцеза се изненада срушила недуго по примању Фајзерове „појачавајуће“ вакцине

Тајландски краљ је најавио да ће поништити уговор с Фајзером због преваре, чиме би Тајланд постао прва држава на свијету која је поништила уговор с Фајзером, због чега ће Фајзер морати вратити милијарде држави

Тајландска принцеза Баџракитијаба (Фото: NDTV)

(2nd Smartest Guy in the World, 3. 2. 2023)

Недуго по примању Фајзерове „појачавајуће“ вакцине, тајландска принцеза (44) „изненада“ се срушила. Три седмице потом и даље је у коми. Тајландска краљевска породица обавијештена је да првобитна дијагноза да је у питању „бактеријска инфекција“ није била истинита. У питању је, дакле, од самог почетка било координисано заташкавање од стране фармацеутске индустрије преко својих људи из власти.

Тајландски краљ је најавио да ће поништити уговор с Фајзером због преваре, усљед чега ће Фајзер изгубити уговорену правну имуност.

Према ријечима епидемиолога Сухарита Бакдија, иначе Тајланђанина, тајландске власти су му рекле да ће се постарати да Тајланд постане прва држава на свијету која је поништила уговор с Фајзером/Бионтеком, због чега ће Фајзер морати вратити милијарде тајландској држави, која ће тим новцем исплатити обештећење људима који су остали без егзистенције.

С енглеског посрбило и опремило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , ,

3 replies

  1. Па зар неко мисли да је тајландска принцеза важна и да ће се због ње нешто догодити? Да је заиста важна, не би се дозволило да прими вакцину. Тајландска династија није достојна тога, као например деца Била Гејтса. Његова деца нису вакцинисана. Гејтс зна чему служи вакцина.

    36
  2. Ни једна влада света није испитала имунизационо средство ове корпорације на безбедност, а дозволе за примену су доношене на основу документације произвођача. У почетку је разлог био хитност примене на апел Кризних штабова. После више од 2 године од почетка примене, испитивања се и даље не спроводе, али се такође не прате случајеви „нус“ појава после примене овог средства, нити се испитује повећан број изненадних смрти, посебно младих у земљама са масовном применом, колабирања и смрти спортиста на терену, значајно повећање смртности у односу на просек претходних година, чудне појаве мио и перикардитиса код деце итд. Разлог може лежати у садржају уговора, где се произвођач и дистрибутер ослобађа сваке одговорности, јер се ради о експерименталном средству у ванредним околностима (пандемија, због чега ни осигуравајућа друштва немају обавезе леченја, исплате премија …), а ризик је на корисницима. Да ли је у уговорима ипак означена нечија одговорност?

    36
  3. Сви који су примили огледну текућину су, на жалост, потписали свој пристанак на то. Због тога је др Рајнер Фулмић рекао да је много боље тужити СЗО и владина тела која су стварала случајеве цовида на основу Дростеновог PCR теста који не може да буде дијагностичко средство по правилима медицине..

    32

Оставите коментар