Сухарит Бакди: Корона вакцине највећи експеримент у историји медицине

Како ћете, побогу, доказати да је вакцина дјелотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти. А то није урађено, и зато ова вакцина не смије добити дозволу

Фото: USA Today

(The Truth Seeker, 31. 12. 2020)

Ја сам присталица вакцинисања. Предавао сам то тридесет година. Прво што кажем студентима је да су вакцине које дјелују – против тетануса, дифтерије, дјечије парализе – Божји дар.

Али, ако токсин од самог почетка нема изгледа да дјелује и ако је јасно да ће узимати животе, морате учинити све да се то заустави. А то је случај с ковид вакцинама.

Да би вакцина прошла провјеру власти, попут америчке ФДА или европских установа, мора се показати да је дјелотворна и да штити. Ако стотину људи добије тетанус, деведесет ће их умријети, ако нису вакцинисани. Али ако су вакцинисани, неће умријети ниједан. То је дјелотворност. Слично је код дифтерије. У случају ковида-19, ако имате мање од седамдесет година, и добијете вирус, вјероватноћа да умрете је мања од 0,1 одсто. То је међународно потврђено, и Џон Јоанидис, један од најистакнутијих епидемиолога на свијету, с Универзитета Станфорд, објавио је тај податак и он се појавио у билтену СЗО у октобру.

Стопа преживљавања ковида-19

Како ћете, побогу, доказати да је вакцина дјелотворна ако не можете доказати да штити од тежих болести и смрти? А то није урађено, и зато ова вакцина не смије – не смије – добити дозволу.

Недавно је објављен веома добар чланак у Британском медицинском часопису (British Medical Journal), управо по том питању, под насловом „Хоће ли вакцине против ковида-19 спасавати животе? На основу текућих испитивања то се не може сазнати“

Чланак из Британског медицинског часописа (Извор) (Фото: Снимак екрана)

Ако је то тако, о чему онда причамо?

Свако ко нас гледа ваљало би да схвати да је дозвола за употребу ове вакцине злочин. И спреман сам да то кажем пред било ким на свијету, и на било ком суду на свијету.

Свијет је претворен у полигон за експериментисање на животињама. Највећи експеримент у историји медицине врши се на људима.

Сухарит Бакди (Извор: Снимак екрана)

Сухарит Бакди (Sucharit Bhakdi, 1946), њемачки микробиолог и епидемиолог тајландског поријекла. До пензионисања предавао на Универзитету у Мајнцу (Њемачка) и био директор тамошњег Института за медицинску микробиологију и хигијену. Од 2016. ради као истраживач на Универзитету у Килу (Њемачка)

Приредило: Стање ствари

Прочитајте јошCategories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

2 replies

 1. Каква изопаченост морала, образовања, части, бестиђа, писмености, свеколике феноменологије људскости влада и терорише у србскоме јавном мњењу, управо показује овај текст. Иако не добацује одвећ високо у својој просвећености и посвећености, као такав, он је НЕУПОРЕДИВ, ГРОМАДНО СЛОВОСЛАГАЊЕ, НЕДОДИРЉИВ МИСАОНИ И ЈЕЗИЧКИ, ИСКРЕН И СМИСЛЕН резултат делања Човека, у односу на “ ОНО СЛУЗНО И ГМИЗАЈУЋЕ “ што је остало иза дарије тепавчевић кисић или шта већ, а у тексту испод овог чланка… Вероватно су и дати ради упоређивања, промишљања, опредељивања, (под)разумевања, али ништа од тога није могуће, јад и беда, нискост и малоумност даријиног празнословља заиста испод сваког скотства лежи, да шта год људско са тим упоредиво није… Неумољиво тонемо у ОЧАЈАЊЕ, дијаболично је видиво и опипиво…
  Стид ми не дозвољава да коментар оставим испод кужног испарења кисићкиног мисаоног “ парфема“…

  17
  3
 2. Ни Сухарит Багди ни Џон Јоанидис нису веровали епидемиолошким ударним вестима из Вухана, ни пророчанствима Била Гејтса а нису ни равноземљаши, – шта су они, коме они верују?!

  12
  1

Оставите коментар