Акција на друштвеним мрежама: Прогласите окупацију Косова и Метохије!

Акцијом ћемо послати последњу опомену власти и систему да исправно одреагује, одбије сваки вид споразума и прогласи окупацију наше територије

Браћо и сестре,
позивамо Вас да се прикључите акцији која ће отпочети вечерас. Суштина је да се у 19 часова 23. јануара 2023. на свим друштвеним мрежама покрене прича под називом Прогласите oкупацију.

Цела идеја је да се на свим друштвеним мрежама у исто време са што више налога окачи инстаграм прича, или објава са хештегом #ПрогласитеОкупацију! Чиме ћемо пробати да пошаљемо последњу опомену власти и систему да исправно одреагује, одбије сваки вид споразума и прогласи окупацију наше територије!

Извор: Вечерње новости, 1995. година

Тиме ћемо поред поруке и видети стање и свест људи око ситуације у којој се налазимо, и видети бројност и одлучност да се ујединимо и ставимо тачку на причу Косова и Метохије!

НЕМА ПОДЕЛЕ а НЕМА ни ПРЕДАЈЕ!

Прочитајте јошCategories: Моба

Tags: ,

3 replies

 1. Prvo da Ustavni sud proglasi neustavnim – sve dogovore i ugovore
  sa kosovskim narko-dilerima i zapadnim satanistima.

  18
 2. Дајте се контролирати! Ко сте ви? Шта ово значи? Буп, из ведра неба, прогласимо окупацију !!? И шта онда? Шта ћемо постићи??? Јесте ли свесни да бисмо порушили све мостове иза себе, а пред нама је амбис? Ако је окупација, па то је рат! Оснивамо ли герилу? С ким? Са чиме?
  Или ћемо само мало да се играмо, и окупације, и рата?
  Неозбиљно. Ово води само изнуравању живе силе, беспотребном расипању енергије и разводњавању суштинског проблема.

  1
  21
 3. Једино исправно је прогласити окупацију . То избегавају све тзв. српске власти . Да ли треба објашњавати зашто ?

  20

Оставите коментар