Њујорк тајмс: Уредник (49) умро од срчаног удара дан по примању појачавајуће дозе „Модерне“

Карлос Техада шеснаестог децембра у Сеулу примио појачавајућу дозу Модерне, док је у јулу примио (једнократну) вакцину Џонсон и Џонсон

Фото: BETAPHOTO AP Photo/Ted S. Warren, File

(Алекс Беренсон, 26. 12. 2021)

Карлос Техада био је ожењен и имао двоје дјеце. Читаву каријеру радио је у Волстрит журналу прије него је 2016. прешао у Њујорк тајмс и радио као уредник за Азију.

У јулу је примио вакцину Џонсон и Џонсон, и био захвалан на том, судећи по објави на својој Инстаграм страници.

Фото: cdn.substack.com

Шеснаестог децембра у Сеулу (Јужна Кореја) примио је појачавајућу вакцину Модерне. Досад нису спроведена никаква клиничка испитивања о безбједности и дјелотворности мијешања вакцина. Папир који је потписао прије примања вакцине био је на корејском, језику који не разумије, како је написао на свом Инстаграму, уз то се чак и нашаливши, позивајући „омикрон“ да га нападне.

Фото: cdn.substack.com

Сутрадан, Карлос је умро од срчаног удара.

Вијест је на његовом Инстаграму објавила супруга.

Фото: cdn.substack.com

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари

Прочитајте још

Прочитајте и

Др Питер МекКала: 

Јасно је да су нам потребне студије за лечење миокардитиса. На хиљаде је случајева. Видимо младе спортисте који су највероватније вакцинисани како са супклиничким миокардитисом умиру на теренима у Европи. И на крају је потребно да, на државном нивоу, учинимо рану терапију саставним делом лечења на нивоу заједнице и при академским, медицинским центрима.

Цело предавање прочитајте/погледајте овдеCategories: Посрбљено

Tags: , , , ,

Оставите коментар