Гугл: Рекордан пораст претрага по појму „изненада умро“

Прерано би било нагађати да ли су у питању посљедице примања ковид-19 вакцина попут запаљења срчаног мишића

Извор: cms.zerohedge.com

(Zero Hedge, 17. 11. 2021)

Упало нам је у очи да један појам претраге на Гуглу биљежи стреловит пораст.

Појам „изненада умро“ (died suddenly) је у претходна два мјесеца забиљежио рекордне вриједности почевши од 2004. године.

Наслови у новинама у Европи чине загонетан мозаик у ком се помињу изненадни смртни случајеви.

Извор: cms.zerohedge.com

Слични садржаји су и у насловима у САД:

Извор: cms.zerohedge.com

Не можемо дефинитивно указати на основни узрок ових загонетних смртних случајева, али бисмо упутили читаоце на један ранији чланак под насловом „Њемачке новине указују на неуобичајено висок број фудбалера који су се срушили на терену у посљедње вријеме“.

У њему говоримо о наводима њемачког Берлинер цајтунга да је у посљедње вријеме дошло до „неуобичајено великог броја случајева да се фудбалери у професионалним и аматерским такмичењима сруше на терену“. Иако нису у питању смртни случајеви, сматрамо да је појава веома чудна и можда везана с питањима здравља.

Прерано би било нагађати да ли су у питању посљедице примања ковид-19 вакцина попут запаљења срчаног мишића (миокардитиса). Потребно је пажљиво пратити ова кретања.

С енглеског посрбило и приредило: Стање ствари

Прочитајте још

Др Питер МекКала: 

Јасно је да су нам потребне студије за лечење миокардитиса. На хиљаде је случајева. Видимо младе спортисте који су највероватније вакцинисани како са супклиничким миокардитисом умиру на теренима у Европи. И на крају је потребно да, на државном нивоу, учинимо рану терапију саставним делом лечења на нивоу заједнице и при академским, медицинским центрима.

Цело предавање прочитајте/погледајте овдеCategories: Посрбљено

Tags: , , ,

Оставите коментар