У Оману на терену преминуо фудбалер (29), а у Хрватској играч (23) који се три дана раније срушио на тренингу

Уочи утакмице Професионалне лиге Омана између Муската и Ал Суваика преминуо фудбалер Муската Мукалед Ал-Ракади (29). Претпоставља се да је реч о срчаном удару

Муската Мукалед Ал-Ракади (Извор: НСПМ)

Данас су свет фудбала потресле вести о смрти младог хрватског играча и црногорске легенде, а сада стиже тужна вест да је уочи утакмице Професионалне лиге Омана између Муската и Ал Суваика преминуо фудбалер Муската Мукалед Ал-Ракади (29).

Како преносе медији, несрећни играч је онесвестио током загревања, брзо му је указана помоћ, али нажалост спаса није било. Претпоставља се да је реч о срчаном удару.

Играчи и сви на стадиону били су у стању шока после трауматичног призора и вести да је фудбалер преминуо. Утакмица је на крају одложена.

Са тугом у срцима прихватамо Божију вољу. Борд директора клуба и сви сарадници Муската упућују изразе најдубљег саучешћа породици Ал-Радакија. Молимо Бога да има милости према њему. Богу припадамо и Богу ћемо се вратити – наведено је у саопштењу клуба.

Преминуо млади фудбалер (23) који се срушио на тренингу: После 3 дана изгубио битку за живот

Млади хрватски фудбалер Марин Чачић (23), играч ФК Нехај из Сења преминуо је после три дана борбе за живот.

Након што се одједном срушио на тренингу, хитно су га превезли у болницу где је установљен проблем у раду срца. Нажалост, млади Марин није издржао.

Марин Чачић (Извор: НСПМ)

Клуб који се такмичи у Трећој лиги Хрватске на дирљив начин се опростио од свог фудбалера.

Марин је рођен 1. јануара 1998. године у Госпићу, игра на позицији штопера, а претходно је наступао за Јединство из Бихаћа, Трње из Загреба, италијанску Исернију и млађе категорије Ријеке.

Опрема: Стање ствари

(Блиц/НСПМ, 24. 12. 2021)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. SVE ČEŠĆA UPOTREBA PRILOGA
    „IZNENADA“ preminuo.
    Da li ikoga to uznemirava?
    Sve mladi ljudi, sportisti…..

Оставите коментар