Центар за контролу и превенцију болести САД: Повећан ризик од тежих облика обољења код рано вакцинисаних

Располажемо забрињавајућим доказима да дејство вакцине, укључујући делта варијанту, с временом ишчезава, рекла директорица Центра Рошел Валенски

Фото: Shutterstock

(The Gateway Pundit, 19. 8. 2021)

У сриједу је Бајденова администрација обзнанила план за давање треће вакцине, према ком ће, почев од 20. септембра, они који су примили двије вакцине Фајзера или Модерне имати право и на трећу, ако је прошло осам мјесеци од примања прве вакцине.

Пошто замисао о трећој вакцини није наишла на добар пријем код великог броја људи, као запета пушка реаговала је Рошел Валенски, директорица Центра за контролу и спречавање заразних болести (CDC), играјући на страх да би убиједила људе да је приме.

Валенски је у сриједу изјавила да су људи који су примили вакцину у раној фази изложени повећаној опасности од оболијевања од тежих облика короне.

Рошел Валенски и Ентони Фаучи (Фото: АП)

„Располажемо забрињавајућим доказима да дејство вакцине, укључујући делта варијанту, с временом ишчезава. Извјештаји од колега широм свијета, укључујући Израел, наводе на закључак да постоји повећан ризик од озбиљнијих облика обољења код рано вакцинисаних“, рекла је Валенски, наводећи да је једино рјешење примање „појачивача“, односно треће вакцине.

Прије свега неколико мјесеци, Валенски је изјавила да су вакцинисани Американци заштићени и да више нема потребе да носе маске или држе социјалну дистанцу.

Питање гласи: кад ће објавити да је неопходна и четврта вакцина?

С енглеског посрбило и приредило: Стање ствари

Прочитајте јошCategories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

2 replies

 1. Питање гласи: кад ће објавити да је неопходна и четврта вакцина?
  ++++
  Не, право питање гласи: Колико је у свету људи већ упознато са деловањем ( и ) оног криминалца поред ове сподобе ?
  После гледања и овог прилога.

  https://www.bitchute.com/video/xiawF9pILz6J/

  И када ће, људи кренути широм света да помлате сва ова сатанистичка г**** ?
  А таквих “ стручњака “ имамо и у нашем логору Србија.

  22

Оставите коментар