Игор Божић уместо Југослава Ћосића на челу N1 телевизије

Ове промене неће утицати на уређивачку политику N1, истакао је Игор Божић

Игор Божић (Фото: Н1)

На позицију њуз директора телевизије N1 у Србији данас је именован Игор Божић, који је од оснивања био на позицији извршног продуцента ове медијске куће.

„Уверени смо да ће N1 са новим руководством и тимом врхунских новинара које већ има, постати још утицајнија медијска кућа. Стабилна основа коју смо изградили протеклих година током којих је N1 препознат у јавности као поуздан извор информисања грађана омогућавају нам да наставимо да се развијамо, ојачавамо свој тим и реализујемо нове, велике пројекте“, поручују из управе Адрија њуз.

„Ове промене неће утицати на уређивачку политику N1. Остајемо доследни професионалним стандардима и настављамо да радимо у јавном интересу као и до сада. Иза нашег програма стоји цео тим професионалаца који већ седам година прави кредибилан информативан програм, што је и јавност препознала. Сви запослени у N1 су свесни те одговорности и обавезе према јавности“, истакао је Игор Божић.

„Досадашњем директору Југославу Ћосићу, који је водио телевизију N1 од оснивања, желимо пуно успеха на будућим пројектима и захвални смо на свему што је учинио у развоју N1“, саопштило је руководство Адрија њуз.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик, 19. 5. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

Оставите коментар