Владимир Ђукановић: Андреј Вучић мета и олошу из редова СНС-а

Андреј је мета, јер не може да се брани, а преко њега кључна мета је његов брат. Измишљотинама против Андреја покушава се криминализација Александра, оценио народни посланик СНС-а

Владимир Ђукановић (Фото: ИН4С)

Народни посланик из редова СНС Владимир Ђукановић оценио је да је Андреј Вучић постао легитимна мета бројним битангама, али и олошу из редова странке. Ђукановић, који је и Вучићев адвокат, огласио се текстом на својој Фејсбук страници, који преносимо у целости.

Дуго, баш дуго, познајем Андреја Вучића. Поносан сам на то познанство које је одавно прерасло у пријатељство.

Андреј је честит човек који држи до принципа и свако ко га познаје зна да не трпи нерад и непоштене људе. Ипак, како је брат председника државе, а свакако и неко ко пуним срцем даје свој невероватно велики допринос у победама СНС на изборима, јер се изборима, посебно изборном статистиком, бави на највишем нивоу, он је мета противницима.

Мета која нема право нигде да одговори, јер би се то карактерисало као злоупотреба медија од стране породице Вучић. Зато он ћути, трпи и ради на терену. Нападају га анегдотне личности које му нису до колена, ни по знању, ни по марљивости. Нема ко му не смешта, па чак и они који су наводно наши, но њима нека иде на част.

Андреј је дакле мета, јер не може да се брани, а преко њега кључна мета је његов брат. Измишљотинама против Андреја покушава се најпримитивнија криминализација Александра. Тако се о Андреју може прочитати да је власник „Франша“, најбоље земље у Срему и Бачкој, да је фалсификатор пасоша за Ал Каидине терористе, да је превезао танкер кокаина из Колумбије, да држи нарко-картеле, да је власник „Хлеб и кифле“ бренда…

Александар Вучић: Мој брат нема ни један једини ар земље у Војводини

Андреј је заправо све, власник и наших живота, а чим је то он, онда му је брат ваљда господар свега, аутократа, шеф мафије и сл.

Јадно и примитивно, али ми који знамо Андреја уз њега смо и борићемо се поносно са њим за нове победе СНС и његовог брата. Битангама које све ово чине против њега, а посебно олошу из наших редова, нека служи на част нападање неког ко не може да се брани.

Опрема: Стање ствари 

(Информер/НСПМ, 9. 10. 2020)

Прочитајте јошCategories: Преносимо

Tags: , , ,

1 reply

  1. Tekst govori o tome šta Andrej Vučić nije.
    Bio bi uverljiviji da je napisano i šta jeste.
    Sve dok se ne zna šta jeste, moguće su sve kombinacije.

Оставите коментар