Бошко Обрадовић: Колико је Вучић дужан Ђукановићу

Инцидент у Скупштини Србије настао само зато што смо директно довели у везу два човека – Александра Вучића и Мила Ђукановића, политичку браћу близанце

Бошко Обрадовић (Фото: ФоНет/Ненад Ђорђевић)

То што председник СНС-а изнова по ко зна који пут Двери назива фашистима решићемо на суду који Вучић константно избегава и на који не сме да дође да се суочимо и да покаже доказе за ове своје срамне тврдње.

Не сме ни на ТВ дуел на који га позивам седам година. Док су Двери доказани антифашисти, фашизму је заправо блиска СНС која гаји култ недодирљивог вође, батинашких фаланги и сумњивих веза са крупним капиталом. Оно што је важно јесте признање председника СНС да су за скупштински инцидент одговорни његови страначки другови.

Колико је Вучић помогао српском народу и СПЦ у Црној Гори најбоље говори да већ 48 сати ћути о свему оно што се тамо десило поводом усвајања скандалозног закона о верским слободама. Наша власт нити је позвала амбасадора Црне Горе у Београду на разговор, нити је упутила било какву протестну ноту држави Црној Гори, већ громогласно ћути о пребијању епископа Методија који се тренутно опоравља на ВМА као и о хапшењу 17 посланика опозиције у црногорском парламенту.

Сада је, међутим, свима у Србији јасно да је инцидент у Народној скупштини Србије настао само зато што смо директно довели у везу два човека – Александра Вучића и Мила Ђукановића, политичку браћу близанце које спајају многе криминалне, политичке и међународне везе. О томе не сме да се прича, па је за СНС боље изазвати хаос у Скупштини него дозволити да грађани Србије чују истину о природи њиховог односа.

Александар Вучић очито има озбиљан дуг према Милу Ђукановићу који га је увео у свет страних обавештајних агентура и криминалног миљеа. Сада, на нашу општу бруку и срамоту, држава Србија плаћа тај лични Вучићев дуг према Милу Ђукановићу који му је помогао приликом формирања СНС и доласка на власт у Србији. Проблем је у томе што не знамо колика је висина овог Вучићевог дуга Милу Ђукановићу и шта ће још све држава Србија морати да плати на штету српског народа и СПЦ у Црној Гори.

Аутор је лидер Двери

(Данас, 30. 12. 2019)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

1 reply

 1. Бошко Обрадовић: Колико је Вучић дужан Ђукановићу ?

  Колико је дужан ? Не знамо.

  Али да је дужан видимо из Вучићеве прекјучерашње изјаве :
  Платићемо све што треба за СПЦ у Црној Гори. “Ако треба да помогнемо СПЦ и Митрополији црногорско-приморској, да нам не би одузимали светиње, платићемо све што треба да платимо” – поручио је Александар Вучић гостујући на тв Прва, преноси Танјуг. (Политика 23 фебр)

  Ђукановић није одбио. Амфилохије је одбио.
  Српски порески обвезници су одушевљено прихватили. Нарочито атеисти, агностици, пагани и ост

Оставите коментар