МИЛО И ХАШИМ ЗАРАТИЛИ ЗБОГ БИЛА: Туча Косовара и Монтенегрина за слику „Нашминкани Клинтон“

У надметању за бизарну слику „Рашчлањивање Била“ Шиптари и Монтенегрини псовали једни другима „српску мајку“, овлашћено да објави „С*ање ствари“

„Рашчлањивање Била“ (Фото: Твитер)

Њујорк, 26. 8. 2019. (С*ање ствари) – Њујоршка аукцијска кућа Сотби је успела у рекордном року да организује продају бизарне слике „Рашчлањивање Била“ Петрине Рајан Клејд.

„Аукција је кренула фантастично. За краће од пола сата вредност дела је надмашила досадашњи рекорд за слику живог уметника од 90,3 милиона долара, који је држала слика Дејвида Хокнија ՚Портрет уметника (базен са две фигуре)ՙ. Затим се десио незапамћен скандал у историји наше куће која послује готово три века“ – изјавио је за британске медије директор Сотбија Тед Смит.

Наиме, дошло је прво до вербалног нереда, а убрзо и до физичког обрачуна учесника аукције, представника два NATO председника – црногорског Мила Ђукановића и косоварског Хашима Тачија.

„Псовали су једни другима српске мајке!“ – наслови су британских таблоида. До туче је дошло када су Шиптари и Монтенегрини једни другима почели да псују родитеља бр.1, како се то у Великој Британији коректно каже за псовку „Оца ти је***!“

Озбиљнији британски коментатори покушавају да одгонетну помаму контроверзних балканских режима за сликом која се – до његовог самоубиства у затвору – налазила у власништву милионера и у слободно време педофила Џефрија Епстајна.

„Мило Ђукановић и Хашим Тачи се Билу Клинтону диве до имбецилности! Али, Клинтон као трансвестит – значи у свом пуном и правом светлу – за припаднике црногорске и косоварске нације представља више од имбецилног идола, ово вредно уметничко дело за њих представља националну реликвију“ – указује уметнички критичар листа „Гардијан“, Алан Расбриџер, и додаје да ће „нашминкани Клинтон висити у Титограду или Приштини, или га неће ни бити“!!!

Специјални извештач С*ања ствари из Њујорка: Срђан Крунић

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

1 reply

  1. Одлично!

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading