Момчило Трајковић: Председник државе је лажов и кукавица

Та кукавица с којом сам пре шест месеци (на његов позив), у Председништву Србије разговарао „очи у очи“, имала је прилику да ми у лице каже, па и да јавно саопшти или пак да одбије разговор са „продавцем земље у Чаглавици“. Напротив, као последња кукавица тражио је сламку спаса након ликвидације Оливера Ивановића

Момчило Трајковић (Фото: Александар Јовановић)

Мислио сам да ће након мог Отвореног писма, упућеног јавности и председнику Републике Србије све бити јасно и све и врло јасно у њему објашњено.

Данас ме је срамота што морам да поновим, а што сам у Отвореном писму Александру Вучићу подробно објаснио – „Председник а лаже“!

Његово понашање подсећа ме на крволочног снајперисту плашљивца, који се сакрио у неком поткровљу и бесомучно пуца на голоруке људе. Овога пута је „пуцао“ у мене.

Ухватио сам метак руком, дунуо у њега и одложио га за време када ова земља буде уређена и правна.

Та кукавица с којом сам пре шест месеци (на његов позив), у Председништву Србије разговарао „очи у очи“, имала је прилику да ми у лице каже, па и да јавно саопшти или пак да одбије разговор са „продавцем земље у Чаглавици“. Напротив, као последња кукавица тражио је сламку спаса након ликвидације Оливера Ивановића, за чијим убицом се још увек трага!?

Том приликом, изрекао је само речи хвале о иницијативама и предлозима које му је руководство Српског националног форума предало. Уместо тога да одговори на питање зашто нас је пре шест месеци гледао у очи и лагао, он замењује тезе и лажно ме (и јавно) оптужује да сам „препродавац српске земље у Чаглавици“.

Председник државе, а лаже!

Оптужбе које је председник Вучић изнео, ако су тачне, оне морају бити предмет специјалног тужилаштва за организовани криминал. Уколико Тужилаштво жели, драге воље ћу се одазвати позиву.

Ово питање, односно ове оптужбе, он и његови „чауши“ из тзв. Српске листе покрећу, не би ли ме ућуткали да изнесем свој став о његовој политици, која на жалост води у праву катастрофу и народ и државу, а и Цркву.

Очекивао сам да ће се манути ђавољег посла прављења прецизне мете какву су његови „чауши“ поставили и Оливеру Ивановићу. Сад је потпуно јасно да, не само они, него и он лично најдиректније учествује у томе, док они ћуте.

Председник државе, цртач мета!? Земљо Србијо!?

Био сам се зарекао да је наш сусрет од 30. Јануара 2018. године, наш последњи сусрет, али сада сам сигуран да ћемо се поново наћи. Овога пута на суду. Кад-тад.

У Грачаници, 25. августа 2018. године

Наслов и опрема: Стање ствари

(Балканска слободна реч, 25. 8. 2018)Categories: Преносимо

Tags: , , ,

3 replies

 1. То је јасно.
  Србији је потребна замена за њега. И за оне који га држе у власти.
  Веродостојан и способан политичар с јасном визијом који је спреман да крене од нуле, такорећи.

 2. На суђењу се нећете видети, јер он иде на Страшни суд. На том суду се прво изврши казна, па се онда чита пресуда. Докази се не разматрају. Оснивач таквог суда је он лично и потпуно је примерено да буде његов клијент.

 3. „Председник државе је лажов и кукавица”

  Нетачно!

  Он није „председник државе“ него марионета којој невидљиви конци покрећу делове тела а налазе се у рукама окупационе силе.

  Лагање и кукавичлук су неки од неопходних реквизита за такву улогу.

  Дакле, све је на свом месту.

  Осим Срба и Србије.

Оставите коментар