НАТАША КАНДИЋ ХУМАНИТАРНО: Очарала ме Рамушева посвећеност жртвама!

Није забележен случај да је „иједна Рамушева жртва патила више него што је неопходно“, открила је Наташа Кандић

Наташа и Рамуш (Извор: НСПМ)

Приштина/Београд, 25. 4. 2018. (С*ање ствари) – Поводом недавног добијања „Крваве мапе Косова“ из руку хуманисте, човекољупца и премијера Независне Државе Косово (НДК) Рамуша Харадинаја, оснивачица Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић написала је на свом Инстаграму да је ово „сигурно највећа награда коју је икад добила“, додавши да је „посебна част што јој је награду уручио премијер Харадинај лично“!

Наташа Кандић је открила да ју је „очарала Рамушева посвећеност“ жртвама – како његовим тако и онима који нису пострадали од његове руке. „Да човек на његовом положају толико брине о жртвама, и нама који бринемо о жртвама, и не делимо их на његове и туђе, па то је фасцинантно“, саопштила је Наташа.

Кандић, Харадинај и „Крвава мапа Косова” (Извор: RTK2/RSE)

На свом Фејсбук профилу, поред изазовних фотографија са Р. Харадинајем,  Кандић је појаснила да се „премијер Независне Државе Косово (НДК) у сусрету са будућим жртвама придржавао свих правила Женевске конвенције за опхођење са жртвама“, те додала да није забележен случај да је „иједна Рамушева жртва патила више него што је неопходно“.

На Твитеру је оснивачица многих антисрпских пројеката открила да јој је Харадинај предложио да се свако девето женско дете на Косову назове Natasha, као што се свако девето мушко новорођенче зове Кљинтон. До закључења овог броја нисмо могли да сазнамо да ли ће Наташа добити и споменик поред поменутог Кљинтона у центру Приштине.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Наташа Кандић, Соња Бисерко, Јелена Милић, Соња
    Лихт, ”Жене у црном” , Веран Матић, Ненад Чанак,
    Александра Јерков, Чеда Јовановић, Вук Драшковић,
    Весна Пешић, Жарко Кораћ , остала ДОС-овска
    скаламерија , СНС-овци, социјалисти , трансродни
    и остали К**ЦИ ПАЛЦИ – подржавају АВ на путу ка ЕУ!

    Драган Славнић

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading