Информер: Вучић – Квинта: 10:0! Величанствена победа Српске листе на изборима на КиМ!

Српска листа извојевала је величанствену победу на ванредним парламентарним изборима на Косову и Метохији освојивши најмање 90 одсто гласова у српским срединама, сазнаје Информер

Према нашим информацијама, тријумф Српске листе, коју је подржао председник Србије Александар Вучић и Влада Србије још је убедљивији ако се за да ће ова листа готово извесно освојити свих 10 загарантованих мандата.

Поруке које је државни врх Србије уочи избора упутио Србима на КиМ очигледно су озбиљно схваћене па су Срби на биралиштима показали јединство и своје поверење дали Српској листи.

С друге стране, изборни резултати на КиМ јасно показују да су амбасадори земаља Квинте (САД, Немачка, Велика Британија, Француска, Италија), који пред саме изборе позивале грађане Србије на КиМ да бирају међу разноврсним опцијама, доживели незапамћен дебакл.

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић захвалио је Србима са КиМ који су изашли на изборе.

– Сви су хтели да бирају српске представнике на Косову и Метохији, и Квинта и Приштина, али смо им показали да то није могуће. Срби су показали своју вољу – рекао је Ђурић и додао да је мандат освојио и представник Јединствене горанске партије што, како је појаснио, највероватније значи да влада неће моћи да се формира без Српске листе.

Ђурић је казао да су Срби подржали јединствени приступ у борби за Косово у Метохију.

– После ове победе, нико више не може да удаљава Србе и српске интересе са Косова – казао је Ђурић.

Носилац Српске листе Славко Симић казао је да су Срби водили велику борбу против Приштине.

– Покушавали су да нас опструирају на многе начине али нису успели – рекао је Симић.

Иначе, на Косову је гласало преко 750 хиљада бирача или 41,45%.

Текст и фото: А. Грбовић

(Информер, 11. 6. 2017)



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

12 replies

  1. Да видимо сада да ли ће се ови крупним речима праћени и завршени избори претворити у српску подршку Харадинају за формирање владе. Не би ме то чудило, тако то ради СНС.

  2. Уредништво, зашто овај текст није заведен под С*ање ствари? Читаоце, овако доводите у недоумицу…

  3. @ Срђан М. Крунић

    Прво и прво, наши читаоци (надамо се!) не морају да имају “упутство за употребу” да би видели шта је лаж или бљутава пропаганда!
    Друго и важније, стављати ОВО у часну (ако не и племениту?!) рубрику “С*ање ствари” – у чијем стварању и Ти учествујеш – било би нека врста скрнављења 🙂

    Александар Лазић

  4. информер,вучић, српска листа – величанствена победа – ах, какав оксиморон! Напредњачки назадан, родољубиво издајнички, ропски слободан, лепо ружан и кукавички храбар, бљутаво слан и горко сладак – та ово је групни аутопортрет вучића александра…

  5. Могао сам да се закунем да је ово С*ање ствари. Кад оно 😀

  6. Могу да се закунем да је ове коментаре писао Харадинијев блиски послушник ,но Вучићева листа ће увек бити победничка а такви увек у мањини !!! ЖИВЕО ВУЧИЋ !

  7. Наравно да је то одлична вест за сваког добронамерног грађанина Србије који мисли добро Српском народу на Косову !!! Народ верује Вучићу а не петоколонашима !

  8. СНС се бори на свим пољима са Харадинијевим и Тачијевим шиптарима са Косова као и са далеко већим злом од њихових необрезаних Српских шиптара из срца Србије који се удружују у нападу на Вучића и ову владу не би ли дестабилизовали и вратили Србију 50 година уназад !!! За мало ушљивих плаћеничких пара и мало бесплатне дроге такви Срби би рођену мајку разапели на крст !!!

  9. Ништа лепше него када народ схвата да им Вучић жели само најбоље а да је увек било и биће оних којима бољитак и напредак Србије СМЕТА само зато јер им се на тај начин сужава простор за малверзације , крађу ,утају пореза итд. којима су стицали енормна богатства која се сада неумитно топе ради њиховог расипничког и раскалашног начина живота !!! “Невоља” која их је снашла доласком Вучића на власт сада их зближава и ради које се уједињују да би деловали против сопствене државе – горели у паклу !!!

  10. Хвала богу да је већина овог народа свесна да у последњих 20-так година Србија није имала бољу владу коју читав свет уважава осим отпадника српског рода !!!

  11. Нема податка за проценат излазности Срба на овим изборима, а
    излазност је та која даје легитимититет изборима, што се тиче
    ”Србске листе”?!

    Драган Славнић

  12. @ Rastko
    ……………….да би деловали против сопствене државе – горели у паклу !!!
    ++++
    Слажем се.
    Лични пример је увек најбољи.
    За почетак, антрополошки шљам који је од убица србског народа примио аванс и задатке за потпуно уништавање наше јадне опљачкане и окупиране домовине.

    http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

    Али, пре тога, грађанима на тв са националном фреквенцијом у ударном термину приказати филм из маја 2008 године који је снимила ВБА.
    Да не праве после од њих мученике.
    Rastko и њему слични.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading