Патриот: ЦИА завадила Вучића и Николића да би ојачали Јеремића

Раскол у СНС између премијера Вучића и председника Николића је планиран од стране западних служби предвођених Америком више од годину дана. Американци су извршили директан притисак на Вучића и СНС да не кандидују Николића, а при томе су га годинама медијски провлачили кроз блато. С друге стране преко људи блиских председнику Николићу подржали његову кандидатуру против Вучића. На тај начин се настоји ослабити Вучић и свести његова подршка коју има у јавности на „разумну меру“. Ово никако не значи да америчке и британске службе руше Вучића већ само желе да га ослабе да би лакше и ефикасније утицали на одлуке српске владе.

Фотомонтажа: Патриот.рс

Фотомонтажа: Патриот.рс

Американци ће медијски и логистички на изборима подржати кандидатуру Николића да би он што више гласова одузео Вучићу али и да би спречио Шешеља да уђе у други круг. На овај начин Американци једним потезом убијају две муве – слабе превише јаког Вучића а јачају позицију Јеремића коме је сада олакшан улазак у други круг председничких избора. На крају имају и „остављеног“ Николића који може бити искоришћен заједно са Вељом Илићем као средство додатног слабљења Вучића у патриотски и проруски оријентисаном бирачком телу. Зато се размишља о оснивању нове политичке странке на десници коју би предводио Николић а која може у будућности постати део фронта против Вучићеве власти.

(Патриот, 17. 2. 2017)



Categories: Преносимо

Tags: , , ,

2 replies

  1. На самом сајту Патриот.рс нема импресума, али стоји:

    “Патриот” је интернет портал који на једном месту обједињује актуелна дешавања на српској политичкој сцени десног спектра. Жеља нам је да, без преферирања било које десне политичке опције, читаоце упознамо са деловањем српске деснице као ултимативног израза нације као заветне и државотворне заједнице слободних личности, која стоји пред свим изазовима и пружа смисао жртви за одбрану традиције, слободе и поретка.

    Посредно:

    Жељко Ињац, „Патриот.рс“ и уредник „Видовдана“
    (Извор: http://www.in4s.net/apel-urednika-srpskih-medija-milo-ne-pravi-goli-otok-2-0/)

  2. Patria Srbija , drzava koju je pre 8 vekova osnovao Dzordz Soros , jedan od prvih vanzemaljaca sa planete Vucic iz sazvezdja Udbameda .
    1000 ukusa udbe i svi krvavi .
    Ajde patrioto zakuni se u tita pa da ti verujem

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading