Предлог за акцију: Божићна звона зову у помоћ!

szs-banerХуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ покреће велику Божићну хуманитарну акцију која ће се спровести на простору Косова и Метохије, Крајине, Републике Српске, Рашке области, Херцеговине и других крајева широм Балкана где живе угрожене српске породице. Позивамо све људе добре воље широм света да својим донацијама подрже ову традиционалну акцију наше организације.

Циљ: 50.000 евра и 50 помогнутих породица!

Божић је поново пред нама. Звона са Православних манастира и цркава позваће нас 7. јануара на свету литургију да у молитви и радости прославимо рођење Христово. На жалост, за многе српске породице, Божић се неће прославити уношењем бадњака у топли дом, вечером за пуном трпезом, породицом и пријатељима. За многе, остаће то само још један Божић проведен у нади и молитви за бољу, лепшу и сигурнију будућност. Управо са циљем да бројним угроженим породицама и деци учинимо Божићне дане радоснијим, чланови, пријатељи и донатори организације СРБИ ЗА СРБЕ покрећу нову велику акцију помоћи српским породицама под називом БОЖИЋНА ЗВОНА ЗОВУ У ПОМОЋ!

Циљ ове донаторске акције јесте прикупљање најмање 50.000 евра донација како би се обезбедила вредна хуманитарна помоћ за више од 50 породица широм Србије, Републике Српске, Херцеговине, Крајине, Црне Горе, Македоније и свих других крајева где данас живе српске породице. Помоћ би се испоручила директно угроженим породицама и деци у периоду од Божића до Савиндана.

СРБИ ЗА СРБЕ упућују позив добрим људима широм света, српским заједницама, братским организацијама, волонтерима, пријатељима, донаторима који су заједничким снагама и преданим доброчинитељским радом у последњих девет година обезбедили помоћ за преко 1.000 породица, прикупивши више од милион евра донација.

Почујмо Божићна звона која нас зову у помоћ!

КАКО ДА ДОНИРАТЕ? Кликните ОВДЕ.


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-2UaCategories: Моба

Оставите коментар