С*ање ствари: Томислав Николић изјавио да је неко с његовом лажном личном картом основао СНС!

Београд, 27. 10. 2014. (С*ање ствари) – Гостујући у гледаној емисији „Лака реч“ ТВ „Стинк“, председник Србије Томислав Николић изјавио је да је неко искористио његову лажну личну карту и тако основао Српску напредну странку (СНС)!

Tomislav-Nikolic-Medjunarod

Т. Николић ни у колу није заборављао да му је лична карта фалсификована

Признање је изненадило све у студију, власник ТВ „Стинк“ ухватио се за главу, једино је присебни водитељ Драган Ј. Вучићевић искусно реаговао и кренуо да лице на привременом раду председника Србије, у својству оснивача СНС-а, решета питањима (поступак знан и зван као „контрола штете“).

Прво питање, након шокантне исповести, које је мајстор новинарства упутио било је „како сте се тек сада сетили да признате, кад је СНС основан пре шест година“?

„Ломио сам се да то признам и раније, али мислио сам да ми нико неће веровати“, одговорио је председник Николић и додао да га је „успех приче око фалсификоване личне карте премијеровог брата, Андреја Вучића, уверио да поштени грађани Србије могу да поверују и у такве ствари“.

Ј. Вучићевић је ово схватио као провокацију и отворено рекао „да је то бацање љаге на часно име Вучића“, на шта је Томислав Николић приметио: „Не, реч је о нечем сасвим супротном! Уосталом, људи ће лакше прогутати да су хтели да оцрне брата премијера кад су то урадили и са мном, као тадашњим шефом једног посланичког клуба.“

Томислав Н. је показао и два одштампана папира као доказ да му је неко лажирао личну карту. У својству (бившег) четничког војводе, (бившег) заменика председника СРС и (не знамо да ли бившег) кума – поздравио је Војислава Шешеља и поручио му: „Да ли си икад помислио да сам те стварно издао или си одувек знао да су неки људи зли искористили моју фалсификовану личну карту“?

„Па зар то нисте раније могли нигде да кажете, него сте чекали баш у мојој емисији“, завапио је Д. Ј. В, а председник му је одговорио да је морао да обиђе све манифестације везане за шљиву и дане шљива, као и да за сваку од њих припреми говор.

Очито изнервиран, а и забринут за последице, Драган Ј. Вучићевић је демонстративно прекинуо емисију и изјавио да ће „као знак кајања и лојалности, испунити своју давнашњу жељу да скрати презиме и да ће се од сада звати Драган А. Вучић“.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

2 replies

  1. oce to,oce,posebno kod lopova.

  2. Приложио бих линк за стрип Марка Сомборца, који је и даље на висини задатка:
    http://www.blic.rs/Strip/2030/Marko-Somborac

Оставите коментар