ЕУ: Србији јасно која је цена ако је на погрешној страни

Ми јасно дајемо до знања Србији која ће бити цена ако земља буде на погрешној страни сукоба у Украјини, изјавио генерални директор у Европској служби за спољне послове Михаел Зиберт

Фото: Твитер

БРИСЕЛ – Србија није уверена да су санкције против Русије прави одговор у овом тренутку, а ми јасно дајемо до знања Србији која ће бити цена ако земља буде на погрешној страни сукоба, изјавио је Михаел Зиберт, генерални директор у Европској служби за спољне послове, задужен за односе са Русијом и источним партнерством.

Емануеле Жиофре: Мит да је ЕУ уценила Србију пред гласање у УН у вези са украјинском кризом

Ове наводе је Зиберт изнео на расправи на Спољнополитичком комитету Европског парламента посвећеној рату у Украјини, одговарајући на питање посланика ЕП ”које ће бити последице по Србију због одбијања да уведе санкције Русији”, пренео је Танјуг.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 15. 3. 2022)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

2 replies

  1. Европске бирократе . Генерални директор . Полуписмен човек који не зна историју и то релативно блиску , дозвољава себи да лупета о нечему што уопште не познаје. СРБИЈА је УВЕК била на правој страни. Чак , ако су и вође застраниле , као што се чини да ће се ускоро поновити , народ је то врло брзо неутралисао . Надам се да ће тако бити и овај пут. Сасвим друго питање је то што је после сваке коначне победе своју судбину препуштао болесницима да га воде . За мене потпуно нејасно , али то је већ друга прича , тамна страна нашег битисања.

    13

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading