Александар Зверев: Никог не тестирају, ко зна колико је заражених на Аустралијан опену

Можемо да излазимо напоље, да радимо шта год хоћемо и нормално је да се људи заразе, рекао немачки тенисер руског порекла

Новак Ђоковић и Алексandar Зверев (Фото: PROFIMEDIA, PROFIMEDIA/JAN WOITAS/DPA-ZENTRALBILD/DPA)

Тенисери раде шта хоће, иду где им се прохте, ко зна колико је заражених, а нико се не тестира!

Александар Зверев је један од двојице тенисера који јуре Новака Ђоковића и могу победом на Аустралијан опену да постану први на АТП листи.

Ипак иако су велики ривали Немац је велики пријатељ са Србином и бранио га је од неоснованих напада ових дана, а сада се након победе у другом колу шокирао организацијом турнира.

Неки тенисери су се током турнира заразили короном, а Зверев истиче да уопште није чудно што тенисери добијају корону.

„Можемо да излазимо напоље, да радимо шта год хоћемо и нормално је да се људи заразе. Мислим да је приличан број тенисера заражен откако смо стигли. Не тестирају нас, тако да ја мислим да би било много више позитивних него сада када би били тестирани“, открио је шокантне детаље Зверев!

Учесник Аустралијан опена позитиван на корона вирус

Он није први који се огласио, јер је после квалификација у којима је играо заражен вирусом корона глас подигао и домаћи такмичар Бернард Томић.

„Не могу да верујем да никога не тестирају! Дозвољавају играчима да изађу на терен после брзог антигенског теста који ураде у соби, уопште нема ПЦР тестирања“, рекао је тада Томић.

Због свега овога Алекс Зверев жели да има што мање контакта са било ким, његов циљ је јасан.

„Ту сам да играм и знам да има много случајева зарез у Мелбурну и у Аустралији па не излазим напоље и не идем у ресторане. Нисам ишао нигде осим на терене и време проводим у хотелској соби“, рекао је Немац.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Мондо, 19. 1. 2022)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

Оставите коментар