Пол Крејг Робертс: Повлачењем ПЦР тестирања ЦДЦ признао да је пандемија производ неодговарајућег теста

Људима који су вјеровали Фаучију, који су вјеровали Бајдену, који су вјеровали медицинском естаблишменту и који су вјеровали медијима животи су уништени

Пол Крејг Робертс (Фото: tehrantimes.com)

(Сајт Пола Крејга Робертса, 27. 12. 2021)

У тишини, без медијске пажње, амерички Центар за спречавање и контролу болести (ЦДЦ) од 1. јануара 2022. године повлачи ПЦР тест као вјеродостојан за откривање и препознавање присуства Сарс-Ков-2.

„Послије 31. децембра 2021. ЦДЦ ће повући захтјев Администрацији за храну и лијекове (ФДА) за хитно одобрење ПЦР теста за дијагностику новог корона вируса (2019-нКов) поднијет фебруара 2020. за откривање искључиво Сарс-Ков-2.“

Summit News: Директор ЦДЦ Рошел Валенски признала да ПЦР тест даје лажно позитивне резултате

ЦДЦ признаје да ПЦР тест није у стању да разликује Сарс-Ков-2 од вируса грипа.

Прије неколико мјесеци написао сам да су „здравствене власти“ донијеле такву одлуку, али да чекају с њеним спровођењем до краја 2021. Лажни тест им је био потребан ради одржавања страха и постизања што већег обухвата вакцинације, тиме и зараде.

Необично је да повлачење теста од стране ЦДЦ-а није привукло никакву пажњу медија и политичара.

Др Кари Малис, изумитељ ПЦР поступка и добитник Нобелове награде, прије неколико година је изјавио да је „ПЦР процес; он Вам не говори да сте болесни“. Он никад није био намијењен да буде тест за ковид.

Изјава др Малиса и избрисан видео са Јутјуба (Извор: Стање ствари)

Др Паскал Сакре, чувени белгијски специјалиста интензивне његе, изјавио је да је ПЦР поступак употребљаван у погрешну сврху и упорно и намјерно примјењиван као стратегија за стварање привида пандемије на основу лажних резултата теста а не правих ковид пацијената ради нарушавања људских и уставних права грађана.

Како сам више пута писао, ПЦР је намјерно подешаван на виши праг циклуса јер се знало да се тиме добијају лажно позитивни резултати. Већина наводних „случајева ковида“ били су само намјерни фалсификати. Болнице су биле дио преваре, јер су биле финансијски подстицане да све смртне случајеве пријављују као смртне случајеве од ковида, што је било лако постићи, јер је свакој особи на самрти, без обзира на узрок, рађен ПЦР тест, који даје до 97 посто лажно позитивних.

Питање за свјетску јавност је хоће ли „здравствене власти“, у стварности само пиони за остваривање зараде великих фармацеутских фирми, како је доказао Роберт Кенеди Млађи, политичари и лажљиви медији сносити одговорност за повреде и смртне случајеве узроковане „вакцином“, за изгубљене послове и затворене фирме усљед бесмислених закључавања, и за нарушавање Нирнбершког кодекса увођењем обавезне вакцинације.

Јенс Шпан: Будемо ли вакцинисане тестирали као невакцинисане, ова се пандемија никад неће завршити

Потребно је да људи широм свијета схвате да је оркестрирана „пандемија ковида“ најстрашнији масовни злочин икад почињен у историји. А тај страшни злочин организовао је и спровео „слободни Запад“.

Људима који су вјеровали Фаучију, који су вјеровали Бајдену, који су вјеровали медицинском естаблишменту и који су вјеровали медијима животи су уништени.

Хоће ли људска раса бити толико глупа да не увиди њихову превару и њене посљедице по људска права и слободе? Може ли и даље вјеровати властима и медијима који су их преварили контролишући званичну верзију која је захтијевала утувљивање и кажњавање правих стручњака? Учине ли тако, постаће практично поробљени.

С енглеског посрбило и приредило: Стање ствари

Прочитајте јошCategories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

9 replies

 1. Чиме само објаснити за 30% повећан број смртних случајева? Да ли запостављањем редовне здравствене помоћи, или циљаним тровањем, или нечим трећим?

  20
  1
 2. Драги брате и суграђанине,
  Питање Вам је одлично. Мислим да би о овоме могло да се расправља и више сати, а да се при том само површно објасне неки појавни облици овог зла, а при томе и не начне сама суштина његова.
  За почетак, да упитам, због чега је у Србији у почетку ове „пандемије” умрло толико лекара? Да ли је неко прегледао њихове здравствене картоне, и утврдио чиме и на који начин су они лечени? Да ли Срби знају да су на брзака склепане и по кратком поступку одобрене вакцине само врх леденог брега, а да постоји више од стотину нових експерименталних супстанци као и старих, неделотворних, а отровних, којима је напрасно пронађена нова намена, и које се све испитују на људима широм света, укључујући и Србију? Да ли су заборавили да дејство „лековитог” осиромашеног уранијума, као и свих лекова испуштених из хаварисаних постројења, за време (а и после) злочиначког бомбардовања, још увек траје? И на крају, наравно да је благовремена здравствена помоћ важна, али само ако је пружa струка, а не „Струка”.
  Поздрав

  28
 3. Заборавих на „здраву” храну и воду из „хигијенских” пластичних боца.

  19
 4. „дулебг“, „Драгана“
  Званично трећи узрок смрти у САД је медицинска грешка; какво ли је онда стање незванично…

  16
 5. P.K.Roberts uvek kratak i vise nego jasan. Castan i posten Amerikanac antiglobalista.

 6. @Птичији грип, свињски грип, слепомишији (панголински) грип
  Драги брате,
  Статистика наша дика, што пожелиш, то наслика!
  Наравно да има грешака и више,много више, и многе што се спочитавају здравственим радницима су у ствари у вези са нежељеним дејствима лекова. Не кажем да људи такође не греше, али ти јавни прикази статистике имају сасвим другу намену.
  И одлучи се брате већ једном да ли је грип слепомишји или мравоједски (панголински).
  Бог се јави!

  4
  3
 7. Драга “Драгана”,

  Медицинске грешке последица су, пре свега, медицинског особља а не лекова. Лек је ствар а човек је тај који то средство примењује како треба или не треба. Што се тиче обучености многих лекара који су постављени да се боре против пошасти садашњости, можете је проверити тако што ћете их питати да ли распознају нпр. звук визинга од пукота или, можда, да ли установљавају дијагнозу ковидитиса на основу рендгенског снимка као “дијагностичког” средства.
  Што се тиче имена немам ја шта ту да одлучујем, само желим да пренесем благодети сазнања од СЗО којa краси наше доба;
  Здраво живо.

 8. @Птичији грип, свињски грип, слепомишији (панголински) грип…
  „Визинг” ама баш ништа не значи на српском исто као на пример „бенфит”. А шта је па то ковидитис? О томе ја баш и говорим, мора се одмаћи од ресавске школе и сецкања и лепљења сличица за зидне новине и мућнути својом главом. А за оно друго, само сам Вас питала за коју се живуљку определисте, за шишмиша или мравоједа(панголина), име ми се иначе допада. Колико сте упознати са тим како се броје и рачунају „медицинске грешке” у Америци?
  Свако добро

 9. У болницама је било мање забележене смрти 2020 у односу на 2019 тако да не знам где нађосте да је више преминулих. Можда су то људи који од ковид хистерије нису стигли до лекара, да лече своје озбиљне болести, и јер су сви одједном имали само кловноид 🤡

Оставите коментар