Владимир Ђукановић: Хоћу протест зато што ви ометате да дође Рио Тинто

А шта ми који хоћемо Рио Тинто? Ево, ја хоћу Рио Тинто. Хоћу протест зато што ви ометате да дође Рио Тинто. Хоћемо протест против вас, рекао посланик СНС-а

Владимир Ђукановић (Фото: ИН4С)

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић изјавио је да подржава компанију Рио Тинто и да је потребно организовати скуп подршке тој компанији.

У сусрет протесту који је планиран у суботу, а који се широм Србије организује због спорних закона о експропријацији и референдуму, а за које се сумња да се уподобљавају због тога да би компанија Рио Тинто могла лакше да послује у Србији, Ђукановић се огласио са тврдњом да је потребно организовати скуп подршке овој компанији.

Која Влада је довела Рио Тинто у Србију?

„А шта ми који хоћемо Рио Тинто? Ево, ја хоћу Рио Тинто. Хоћу протест зато што ви ометате да дође Рио Тинто. Хоћемо протест против вас. Што се то нама не допушта? Што се ми одмах проглашавамо као људи који не желе добро Србији и то медијски тако ‘халабучете’? Ево, хоћемо протест да желимо Рио Тинто у Србији“, поручио је Ђукановић у снимку који је објавила Нова.рс.

Опрема: Стање ствари

(N1, 3. 12. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

4 replies

 1. И, у чему је проблем? Слободно изађи и протестуј, ко ти брани.

  38
 2. ’Ајде ******, само изађите…
  Биће овде Никарагва захваљујући таквима, али… знаш шта иде на крају те приче!

  21
 3. Po svetu, desava se da se ljudi u znak protesta spale. To bi odjeknulo vise u svetu, zamisli Vladimire, kakvu slavu bi doziveo. Rio Tanto, mozda bi te proglasijo za nekoga heroja ili slicno. Knjige bi se pisale, mozda I filmovi.

  20
 4. Шта је ту патриотски да своју земљу продајете странцима? Шта је родољубиво да свој финансијски сектор очистите за долазак светских лихваре и отимача? Шта је поштено да наше руднике продајете осведоченим похлепницима који иза себе остављају пустош?
  Замислите се господине Ђукановићу, да ли је то вредно једног стана или лажног угледа. Идете у цркву, размислите шта би на ваше ставове рекао Спаситељ душа!
  Срдачан поздрав.

  17

Оставите коментар