Ефекат „Бил Гејтс“: ДТП вакцина СЗО у Африци убила више дјеце него сама зараза

У закључку данске студије стоји да сви тренутно расположиви докази упућују да ДТП вакцина може убити више дјеце усљед других узрока него што их штити од дифтерије, тетануса и великог кашља

Извор: childrenshealthdefense.org

(Children’s Health Defense/Humans are free, 7. 1. 2021)

Истраживање под називом „Природни експеримент: примјена ДТП и ОПВ вакцине код дјеце нижег узраста у градској заједници у Африци“ („The Introduction of Diphtheria – Tetanus – Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment”), по налогу Владе Данске и задужбине Ново Нордиск, уз учешће водећих свјетских стручњака за вакцинацију у Африци и под вођством два најпознатија доктора, Сeрена Могенсена и Петера Абија, бавило се проучавањем посљедица вакцинације ДТП и ОПВ вакцинама у једној градској заједници у афричкој држави Гвинеја Бисао.

Сажетак истраживања (Извор)

ДТП је комбинована вакцина против дифтерије, тетануса и великог кашља (пертусиса). ОПВ је вакцина против дјечије парализе (полиомијелитиса).

ДТП вакцина повучена је из употребе у САД и другим западним земљама деведесетих година усљед хиљада извјештаја о смртним случајевима и оштећењима мозга.

И поред великог броја вакцинисаних, у САД и другим земљама и даље се јавља велики број случајева великог кашља.

До објављивања ове студије 2017. године СЗО (Свјетска здравствена организација) никад није спровела истраживање у ком би учествовали вакцинисани и невакцинисани ради утврђивања да ли ДТП вакцина заиста доприноси здравственој заштити.

Лого Светске здравствене организације (Фото: EPA/EFE)

И поред тога, Бил Гејтс и његови сурогати, Глобална алијанса за вакцине и имунизацију (GAVI) и СЗО, извршили су притисак да се неиспитаним вакцинама вакцинишу бебе у Африци.

Научници укључени у студију били су шокирани сазнањем да у афричкој држави Гвинеја Бисао смртност код дјеце млађе од пет година износи 50 одсто.

Током студије, половина дјеце вакцинисана је ДТП вакцином на три, а друга половина на шест мјесеци.

Др Могенсен и његови сарадници утврдили су да је смртност код дјевојчица вакцинисаних ДТП вакцином била десет пута већа него код невакцинисаних.

(Извор, подвлачење СС)

У закључку студије се поред осталог каже да „сви тренутно расположиви докази упућују на то да ДТП вакцина може убити више дјеце усљед других узрока него што их заштити од дифтерије, тетануса и великог кашља. Иако вакцина штити дјецу од циљних болести, може их истовремено учинити подложнијим другим заразама.“

Закључак истраживања (Извор)

Наслов: Роберт Ф. Кенеди Јуниор

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари 

Прочитајте још:Categories: Посрбљено

Tags: , , , , , , , ,

1 reply

  1. Гвинеа Бисао, тих 80-тих је имала смртност деце до 5 година 50% !!!!!!! Општа беда, неухрањеност деце, политичка нестабилност, пуч, никаква здравствена евиденција и овај рад нам доноси сензационалну статистику, којом ретроградно доказује 2017. да је нека сића од ДТП вакцине почетком 80-тих побила тамо неку дечицу.

    “Др Могенсен и његови сарадници утврдили су да је смртност код дјевојчица вакцинисаних ДТП вакцином била десет пута већа него код невакцинисаних”.

    Где то пише, који су то бројеви? Сем некаквог Коксовог односа ризика, са огромним интервалом не-поверења, који је овде потпуно непримерено примењен и који ваљда треба да нас фасцинира, ја те бројеве не видим.

    1
    1

Оставите коментар