ШАРЧЕВИЋ ПОЛУДИГИТАЛНО: Следеће године малу матуру и решавају и прегледају роботи!!!

Стратегија образовања 2020–2050. биће под слоганом: БУДИ ПАМЕТАН КАО ВУЧИЋ, ДИГИТАЛАН КАО БРНАБИЋ И ПРЕПЛАНУО КАО ШАРЧЕВИЋ, јавља С*ање ствари

Младен Шарчевић (Извор: Снимак екрана/Јутјуб)

Београд, 8. 6. 2020. (С*ање ствари) – Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић изјавио је да ће се у наредном периоду радити на развоју дигиталног образовања и најавио представљање првог Центра за вештачку интелигенцију у Србији. Министар је раније најавио да ће у школама бити холограмски наставници, а сада је обећао да ће се и ученици роботизовати.

„Проба мале матуре је показала да су ученици уско грло – систем је фантастично прегледао, али ученици и њихови родитељи нису умели да погледају на време прегледане резултате пробног завршног испита, па се појавила неистина да су доступни само резултати математике. Кад и ученички део система холограмски роботизујемо, неће бити никаквих проблема“, рекао дигитални министар.

Све ће бити виртуално, само ће министар бити прави (Извор: Данас)

Шарчевић је рекао да је добио и „дирљиво писмо“ Удружења робова на трајном раду у просвети, где му дају неподељену подршку и захваљују што им је освежио живот осмисливши да викенд проведу полудигитално прегледајући тестове пробне мале матуре. „Министар има фирме у образовању, он може без нас – али ми не можемо без њега“, стоји у писму подршке Удружења, са напоменом: „Да Шарчевић има и њиве под кукурузом, за њега бисмо бесплатно ишли да окопавамо“.

Имајући све то у виду, не чуди што ће Стратегија образовања 2020–2050. бити под слоганом: БУДИ ПАМЕТАН КАО ВУЧИЋ, ДИГИТАЛАН КАО БРНАБИЋ И ПРЕПЛАНУО КАО ШАРЧЕВИЋ!

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

3 replies

 1. С**ање Ствари не пропушта да нас на духовит начин обавести о најсветлијим примерима прогреса у Србистану.
  Неће сметати ни следећи коментар.
  Министарство је на правом путу, али да би превазишло само себе, пун успех ће бити загарантован кад и чланови на челу са шефом буду замењени роботима.
  За трошкови набавке не треба бринути јер неће бити значајни — као замена ће бити довољни најјефтинији роботи са сасвим упрошћеним функцијама.

 2. … КАО лАВ!

  С*ање ствари одмах да конкурише за израду холограмских уџбеника.
  Ко пре Стратегији њему и лиценца.

 3. Пошто сам паметан као вучић, приметио сам оштроумно, да робови на трајном раду у просвети незахвално и снобовски, трендсетерски и блазирано, нуде бесплатно окопавање кукуруза које Шарчевић још нема, но ће имати… Не, господо робови, неће вам проћи – нема бесплатног ручка, морате да платите да би окопавали кукуруз…

Оставите коментар