Бил Гејтс: „Пандемија 2“ стиже 2025. као биотерористички напад

Оснивач „Мајкрософта“ најавио нову пандемију која би свет могла да погоди за пет година

Бил Гејтс (Фото: ЕПА/Gian Ehrenzeller)

Гостујући у популарној емисији „Лејт шоу“, оснивач „Мајкрософта“ је најавио нову пандемију која би, према његовим речима, свет могла да погоди за пет година.

„Стиже ’пандемија 2‘. То ће бити биотерористички напад. Према мојим проценама, биће изведен 2025. године“, рекао је Гејтс у интервјуу преко Скајпа.

Откако је почео да се повлачи из управе „Мајкрософта“, Бил Гејтс је почео да се бави хуманитарним радом и 2000. је са супругом Мелиндом основао фондацију која је посвећена вакцинисању невакцинисане деце у регионима у којима дечја парализа још увек није искорењена.

Гејтс, чија је фондација ангажована на проналаску вакцине против вируса корона, осврнуо се и на актуелну пандемију.

„Због вируса корона живећемо овако до лета. Али до тог периода биће нам потребно чудо. Ефекат вакцине можемо видети тек касније. Плашим се да се права корист може видети тек за две године – на лето. Нико не добија, сви губимо“, рекао је он.

Опрема: Стање ствари

(Спутњик/Искра, 12. 5. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Уколико је тако дотични програмер би требао у одговарајућој служби за безбедност да темељно образложи своје пророчко виђење те нове терористичке пандемије. Иначе, његов „доброчинитељски“ рад је опште познат у екваторијалној Африци и Индији, посебно у области изазивања стерилизације жена.

Оставите коментар