ВУЧИЋ БЕСНО: Тачи и ја смо урлали у Белој кући – „НЕЋЕМО НАЦРТ, ХОЋЕМО СПОРАЗУМ“

Вучић је рекао да није обратио превелику пажњу на Нацрт јер га „хвата неиздрж“ да потпише Споразум и „једном већ стави тачку на то пусто Косово“, преноси „С*ање ствари“

Вучић и Тачи договарају тајну стратегију против лењиваца из Беле куће (Фото: European Forum Alpbach/Andrei Pungovschi/Flickr)

Вашингтон/Атлантик/Београд, 5. 3. 2020. (С*ање ствари) – У специјалној емисији реализованој путем видео-линка, председник Србије Александар Вучић је оштрим речима критиковао водеће личности америчке администрације због, како је оценио, „беспризорне спорости и јавашлука“.

Према Вучићевим речима, његово путовање у Вашингтон није испунило очекивања. „Отишао сам да потпишем готов споразум – чак сам понео и Карађорђево пенкало – али су Американци стигли тек до фазе нацрта“, рекао је председник Србије.

„Очекивао сам од протестанских Американаца више агилности и усредсређености на овоземаљско. Немам одговор шта им је било… Можда зато што државни секретар Мајк Помпео има жену православне вероисповести“, забринуто се упитао Председник. „Ништа бољег расположења није био ни уважени колега Хашим, заједно смо подвикнули тим лењим америчким административцима!“

Вучић је рекао да није обратио превелику пажњу на Нацрт јер га „хвата неиздрж“ да потпише Споразум и „једном већ стави тачку на то пусто Косово“. Једино што зна и у шта верује, поентирао је председник Србије, јест оно да „не могу Албанци све да изгубе а ми све да добијемо“.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар