Дописник Ал џазире из Вашинтона: Састанку Вучића и Помпеа присуствовао и Тони Блер

Репортер Ал Џазире из Вашингтона Ивица Пуљић навео да је на састанку председника Србије и државног секретара САД био Тони Блер

Александар Вучић и Мајк Помпео (Извор: Танјуг/Служба за сарадњу с медијима председника Србије)

Осим порука са састанка председника Александра Вучића са америчким државним секретаром Мајком Помпеом, пажњу јавности у Србији изазвала је и чињеница да је, како је навео репортер Ал Џазире из Вашингтона Ивица Пуљић, ту био и некадашњи премијер Велике Британије Тони Блер.

На питање телевизије N1 да ли је то тачно и уколико јесте у ком својству је он присуствовао разговорима, саветница председника Србије за медија Сузана Васиљевић још није одговорила.

Државни секретар САД Мајк Помпео поручио је током сусрета са председником Србије Александром Вучићем у Њујорку да охрабрује Србију да се фокусира на стратешки циљ – чланство у ЕУ и да обнови дијалог са Косовом, саопштио је Стејт департмент.

Наслов и опрема: Стање ствари

(N1, 21. 8. 2019)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

 1. Дописник Ал Џазире из Вашинтона: Састанку Вучића и Помпеа присуствовао и Тони Блер
  ++++
  И треба да буде !
  Да се и лично увери, да ће да заврши свој погани посао до краја онај, ко је маја 2008 године од крволочних убица србских грађана, примио аванс и два пута задатке, за сво оно зло које је са својом бандом за ових 11 година приредио грађанима наше јадне, опљачкане и окупиране отаџбине.

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

  Даће Бог, да ће да прими своју плату и од грађана Србије.
  Био у земљи ?
  Или изван ње.

 2. Нисмо ни сумњали у нашег „партиоту“.Али по божјој промисли какав народ таква власт.А ми смо толико огреховљени да нам је Бог дао Вучића јер горег није могао да нађе

Оставите коментар