Дисквалификоване рукометне јуниорке Србије, отказане све утакмице тзв. Косова

Европска рукометна федерација (ЕХФ) дисквалификовала је женску јуниорску репрезентацију Србије после одлуке Владе Србије да забрани организацију утакмице против тзв. Косова у Ковилову

Зграда Рукометног савеза Србије (Фото: Танјуг)

Европска рукометна федерација (ЕХФ) дисквалификовала је женску јуниорску репрезентацију Србије после одлуке Владе Србије да забрани организацију утакмице против тзв. Косова у Ковилову.

ЕХФ је на свом сајту саопштио да очекује да се одиграју преостале утакмице између косовске, норвешке и словачке селекције у раније одређеним терминима у СЦ Ковилово.

„ЕХФ остаје у контакту са својим представницима у Београду, као и из Рукометног савеза Србије”, наводи се у саопштењу. (Танјуг)

МУП: Отказане и утакмице тзв. Косова са Норвешком и Словачком

Министарство унутрашњих послова саопштило је вечерас да се осим данашње квалификационе утакмице за јуниорке у рукомету између репрезентација Србије и такозваног Косова, неће одиграти ни утакмице између тзв. Косова и Норвешке у суботу и меч са Словачком у недељу.

„Напомињемо да је одлука о отказивању наведених утакмица донета како би се избегла било каква могућност сукоба између полицијских службеника и наших грађана”, наводи се у саопштењу МУП-а.  (Танјуг)

(Политика, 23. 3. 2018)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

Оставите коментар